Online magazines

19 augustus 2021 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

Online versie bekijken
 
Machineering komt eraan

Na meer dan anderhalf jaar flatline-modus in West-Europees beurzenland, klanten en leveranciers die letterlijk op hun honger zitten naar nieuwigheden, wordt Machineering eindelijk de eerste fysieke maaktechnologiebeurs die haar deuren opent van 8 tot 10 september 2021 in Brussels Expo. 
Matthias Robbe
Bladmanager

Zoals de naam doet vermoeden, is Stevens Punching uit Ieper opgericht als ponsbedrijf. Ruim veertig jaar later is het activiteitenpakket echter uitgebreid met ook laseren, plooien, lassen, poederlakken en assemblage.

Dalemans Industries is specialist op het vlak van technische veren, met een verregaande knowhow in inductieverhitting van materialen, olieharding en precisielaserwerk. Bovendien is het bedrijf de enige speler op de Belgische markt die tuinbouwmessen vervaardigt.

Mecanelec Industries is trouw aan de Koreaanse machinebouwer Doosan. Die wordt in België vertegenwoordigd door Germond uit Izegem. Mecanelec Industries kocht onlangs een verspaningscentrum en een CNC-draaibank van dat merk.
Blikvanger op de beurs wordt de ROMI DCM 620-5X, een 5-assig simultaan 'trunnion' bewerkingscentrum. Uitgerust met een SIEMENS 840D kan die de meest ingewikkelde stukken in één opstelling bewerken.
Eurostorage is een vaste norm in de wereld van opslagsystemen voor metalen platen en profielen. Dit niet alleen in België, maar ook binnen de hele Europese Unie en ver erbuiten. Het bedrijf wordt vertegenwoordigd door Geert Desmedt uit Nevele.
Rösler Benelux bv is leverancier van straal-, ontbraam-, polijst- en reinigingssystemen. De wereldwijd grootste aanbieder op het gebied van oppervlaktebewerkingstechnieken en –systemen onderscheidt zich met een complete inhouse productie.
Gima-Machines, Tecmo Machinery, Tecmo Tools en Tecmo Fluids vormen samen GS-Technology: één winkel voor alles wat met CNC-werktuigmachines te maken heeft. Ontdek de synergie op Machineering!
Gemaakt door de maakindustrie, voor de maakindustrie. Dat is de kern van de Ridder iQ en Ridder iQ Slim ERP-pakketten van ECI Software Solutions. Want software moet vooral in dienst kunnen staan van uw manier van werken.
Boek nu uw tickets voor de IAA MOBILITY in München van 7 tot en met 12 september 2021! Onder het motto "What will move us next" staat de nieuwe IAA MOBILITY voor de digitale en klimaatneutrale mobiliteit van de toekomst.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.