Online magazines

03 juni 2021 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

Online versie bekijken
PRODUCTIETECHNIEKEN VOOR TANDWIELEN
Tandwielen maken een mechanische transmissie mogelijk en dit maakt ze onmisbaar in tal van aandrijfmechanismen. Essentieel daarbij is dat de tand van het ene wiel exact past in de tandkuil van het andere wiel. Wat zijn de mogelijke productietechnieken?

Matthias Robbe
Bladmanager
 
Naast het nodige rekenwerk, hoogwaardig materiaal en specialistisch gereedschap, vergt het maken van een tandwiel vooral vakmanschap. Een productietechniek met toekomst is power skiving.
De Laser Genius+ familie van 2D fiberlasermachines is ontworpen om totale controle te hebben over het laserproces en een maximale betrouwbaarheid en kwaliteit te leveren bij het beschikbare laservermogen.
Max werkstukbreedte: 1500 mm – max werkstukhoogte: 1200 mm - 4 turbines, elk 11 kW – bovengrondse installatie
Werfcontainers zijn tegenwoordig verplicht op de werf. Ze vervullen bovendien steeds meer functies: van kantoorruimte voor werfvergaderingen tot opslagruimte voor materiaal en zelfs kleedkamers en refters.
PFERD-Gatzagen bestaan uit een taai, breukzeker en standvast HSS-Bimetaal. De zaagtanden zijn geproduceerd uit het hoogwaardige materiaal M42 (Co8). PFERD biedt gatzagen met een diameter tot 210 mm aan voor het gebruik in ventilatiekanalen.
Nieuwsgierig naar de nieuwe werkplaats van het Technisch Instituut Sint-Paulus? Bekijk hier het totaalproject van de Welda Group. Door de goede samenwerking tussen TISP, Welda, Cepro en Nederman is deze werkplaats future-proof gemaakt.
De complete lijn CNC-draaibanken van STYLE is uitgerust met onze unieke besturing, ontwikkeld voor de productie van enkelstuks en kleine series. Een zeer toegankelijke CNC-besturing waarbij de gebruiksvriendelijkheid een enorme tijdswinst oplevert.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.