Online magazines

09 april 2021 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

Online versie bekijken
Nieuwste evoluties bij wisselplaatjes

Een aantal globale trends zal de komende jaren vat krijgen op de markt voor wisselplaten. De ontwikkelingen zullen nieuwe eisen stellen aan het snijgereedschap. De fabrikanten bereiden zich daar al volop op voor.
Matthias Robbe

Bladmanager

 
Een aantal globale trends zal de komende jaren vat krijgen op de markt voor wisselplaten. De ontwikkelingen zullen nieuwe eisen stellen aan het snijgereedschap. De fabrikanten bereiden zich daar al volop op voor.
Nauwkeuriger, rendabeler en sneller dan ooit: de FEIN-kernboormachines leveren de beste boorresultaten in de kortste tijd. Deze compacte, krachtige en universele kernboormachines reduceren uw inspanningen tot een minimum!
Onlangs kocht Vanderscheuren uit Diksmuide bij Germond een 5-assige freesmachine van Doosan aan, met een bijbehorende robotautomatisatie van Erowa. De belangrijkste doelstelling is het garanderen van het productieproces bij hun klanten.
Als jong bedrijf met een gedreven ploeg is men bij Piet Andries voortdurend op zoek naar opportuniteiten om te groeien. Omdat de vraag naar grotere afmetingen almaar luider klonk, investeerde het bedrijf in een servo-hydraulische plooibank van Durma en een Davi-platenwals.
Er worden steeds meer eisen gesteld aan het verrichtte laswerk en het daarbij behorende lasonderzoek. Van groot belang is het visueel onderzoek van het laswerk. Met een juiste visuele controle op de meest voorkomende lasonvolkomenheden kunnen in een vroeg stadium problemen worden voorkomen.
In 2018 heeft Walter een flexibele allrounder op de markt gebracht in de vorm van de D4120 wisselplaat-volboor. De gereedschapsfabrikant voltooit nu zijn D4120-productassortiment.
Type : Origami I150.40 – met touchscreen besturing – met rolschaar – met laserbeveiliging – max 1,5 mm staal / 1,25 mm rvs / 2,5 mm alu
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.