Online magazines

18 februari 2021 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

Online versie bekijken
Buislasersnijden
Buislasersnijmachines nemen behoorlijk veel plek in en het grote aantal aan te sturen assen maakt ze erg complex en bijgevolg relatief duur. Toch zien we hun populariteit toenemen. De voordelen zijn immers legio en bedrijven worden zich daar steeds bewuster van.
Matthias Robbe - Bladmanager
 
Buislasersnijmachines nemen behoorlijk veel plek in en het grote aantal aan te sturen assen maakt ze erg complex en bijgevolg relatief duur. Toch zien we hun populariteit toenemen. De voordelen zijn immers legio en bedrijven worden zich daar steeds bewuster van.
Amper een half jaar na de oprichting leverde Bodor Belgium onlangs al de eerste machines in ons land. De buislasersnijmachines van de Chinese fabrikant komen bij metaalbewerkers in Antwerpen en Limburg terecht.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE en wapen u met kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Vamitec kocht bij Wouters Cutting & Welding een Swift-Cut plasmasnijmachine waarmee de firma korter op de bal kan spelen en veel meer mogelijkheden heeft.
Lastoestellen zijn door de jaren heen geëvolueerd. Innovaties in de elektrotechniek, digitalisering en robotisering hebben daarbij keer op keer tot stappen voorwaarts geleid.
Voor beschermende kleding geldt een eenvoudige vergelijking: hoe comfortabeler ze is, hoe groter de kans dat ze wordt gedragen.
Elcometer’s NDT meters zijn ideaal om materiaaldikte en geluidsnelheid te meten en om een hele reeks aan gebreken te detecteren in industriële toepassingen, onder meer op het gebied van olie- en gasverwerking, transport, scheepvaart en energie- en civiele techniek.
Wil ook jij genieten van uitzonderlijke saloncondities op bedrijfsvoertuigen én op de hoogte blijven van de laatste acties? Klik dan snel verder en ontdek hoe ook jij kan profiteren van extra saloncondities op jouw volgende bestel- of bedrijfswagen!
De auto industrie heeft te maken met een gewichtsdilemma. In 2017 bijvoorbeeld, wogen lichte voertuigen die werden geproduceerd in de VS gemiddeld 1997 kg — en dat kun je niet echt licht noemen.
In de auto-industrie is de concurrentie hevig. Vooraanstaande autofabrikanten zijn constant op zoek naar doorbraken op gebieden als prestaties, veiligheid en innovatief ontwerp.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.