Online magazines

05 januari 2021 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

Online versie bekijken
Plaat- en buislasersnijden

Bij de firma ACD Laser uit Essen hebben ze niet alleen het plaat- en buizenlasersnijden van de firma Bodor Belgium voor hun rekening genomen, ook zijn ze zodanig overtuigd van de kwaliteit dat we ook voor de eigen activiteiten een lasersnijmachine in gebruik hebben genomen: een demonstratie in live productieomgeving.
Matthias Robbe

Bladmanager

Een gezonde olie houdt de productie draaiende. Een olie die niet in opperste conditie blijkt, is echter een indicatie voor eventuele problemen. Oliemonitoring is dan ook hét middel om kosten te besparen.
Hou de productiviteit en de klanttevredenheid van uw bedrijf hoog dankzij een VoIP-provider. FoundCOM biedt de beste state-of-the-art telecomservice waarbij kwaliteit en bereikbaarheid leiden tot optimale resultaten.
Profiteer deze maand nog van de Orange Business Deals voor u en/of uw collega's. Vijf exclusieve voordelen en keuze uit een abonnement met of zonder Iphone.
Op 10 december gaf Prima power een virtuele webinar rond de toekomst van automatisering in de plaatbewerking. Bij deze nog een kans om deze integraal opnieuw te beleven!
De wereldwijde toonaangevende leverancier van producten en diensten voor afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht biedt hoogwaardige oplossingen in de metaalverwerkende industrie om onder andere las- en snijrook, slijpstof en olienevel te verwijderen.
Extrom, geboren uit de fusie van het Abrasives Center (Luik) en D'Hulster (Lichtervelde) is een toonaangevend bedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring in zaken als satineren, polijsten, ontbramen, schuren enz....
ACD Laser neemt via het recent opgerichte Bodor Belgium het Belgische dealership van Bodor-plaat- en buizenlasers voor zijn rekening.
Ger Nijssen van Gebr. Nijssen bv uit Eindhoven – allround in metaalbewerking, fijnconstructie en plaatwerk – over de flexibiliteit en het gigantisch grote assortiment kwaliteitsproducten van Essentra Components
Sandvik Coromant verrijkt haar programma van draaiwisselplaten voor het bewerken van ISO-P staalsoorten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.