Online magazines

01 oktober 2020 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

Online versie bekijken
Laser metal deposition

Het gebruik van Laser Metal Deposition (LMD) als 3D-printmethode voor metalen is momenteel minder bekend dan poederbedfusie etc. Om het potentieel van deze technologie correct te kunnen inschatten is het dan ook van belang de basisprincipes, huidige toepassingen en ontwikkelingen even op een rijtje te zetten.
Matthias Robbe
Bladmanager

Het gebruik van Laser Metal Deposition (LMD) als 3D-printmethode voor metalen is momenteel minder bekend dan poederbedfusie etc. Om het potentieel van deze technologie correct te kunnen inschatten, alle ontwikkelingen op een rij.
Uw omgeving coronavrij houden start met een goede handhygiëne. Ontdek de 7 voordelen van contactloos handen desinfecteren.
Om een zo breed mogelijk overzicht te genereren van het actuele en toekomstige gebruik van 3D-printing in Vlaanderen en Nederland slaan enkele organisaties de handen in elkaar en organiseren ze deze enquête.
Begin augustus werd een nieuwe operationele norm gepubliceerd door ISO en ASTM voor de kwalificatie van operatoren die werken met fusion laser machines met metaalpoederbed en 3D-printapparatuur.
Editie 2020 van ABISS wordt groter en biedt plaats aan om en bij de 62 exposanten. Het organisatieteam kiest in deze disruptieve tijden vooral voor een select aanbod partners, verdeeld over 3 thema’s : Industry of Things, Intelligence of Things en Security of Things.
Deze 100% elektrische Mazda zal ongetwijfeld de beste fleetinvestering van het jaar zijn. De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé die zeer specifiek inspeelt op de wensen van fleetklanten met een ecologische en moderne mindset.
Geen beurzen dit jaar, dus organiseren Robojob, Okuma en Sandvik hun eigen Automation Team Day. De eerste editie op 8 oktober is inmiddels volzet, daarom werd beslist een tweede editie te organiseren op 15 oktober.
Door jarenlange ervaring en innovatie is Sigma Select ontworpen voor lassen in een eigen klasse. Het maakt de meest complexe las-werkzaamheden eenvoudig en maakt het mogelijk om lassen van de hoogste kwaliteit te produceren in elk materiaal.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.