Online magazines

08 juli 2020 Vakinformatie voor de metaalverwerkende industrie

Online versie bekijken
Automatische gereedschapswissel
Kleine series plooien met automatische gereedschapswissel. Er bestaan vandaag ongeveer evenveel namen voor een automatische wisselaar als dat er fabrikanten zijn. Toch hebben ze ook heel wat gemeen en zijn ze vaak een aanbouw naast de standalone plooibank.

Matthias Robbe
Bladmanager
Er bestaan ongeveer evenveel namen voor een automatische gereedschapswisselaar als dat er fabrikanten zijn. Toch hebben ze heel wat gemeen. Zo zijn ze nu inzetbaar voor het plooien van kleine series met automatische gereedschapswissel.
Stilstaan is achteruitgaan voor veel bedrijven en ATS Groep beseft dat maar al te goed. Het bedrijf met hoofdkwartier in Merelbeke kocht onlangs bij leverancier Amada drie nieuwe plaatbewerkingsmachines voor de nieuwe site aan de Langerbruggekaai in Gent.
Gereedschapsfabrikant Hoffmann Group heeft haar productfamilie Garant Master Tap uitgebreid met hoogrendementtappen voor proceszeker draadsnijden in roestvaste en hooggelegeerde staalsoorten.
Sandvik Coromant heeft een nieuwe 3D-modelleringstechniek ontwikkeld waarmee tot 200 kunststof gelaatsmaskers geprint kunnen worden in de tijd die traditionele methoden nodig hebben om één exemplaar te printen.
APT International heeft meer dan 27 jaar ervaring in de aan- en verkoop van metaalbewerkingsmachines. Het bedrijf kan terugvallen op een stevige technische achtergrond.
De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren. Het gediversifieerde en modulaire marktaanbod vraagt toelichting.
Ultrasoon reinigen zorgt steeds op een snelle manier voor propere werkstukken. Elma Ultrasonic, verdeler van reinigingslijnen en -machines op maat, speelt hier op in met een groot assortiment in aanbod.
Op zoek naar een nieuwe aanwinst voor uw fleet? Ontdek de kracht en diversiteit van Fords jongste hybride modellen: Ford Kuga en Ford Puma. Ervaar de kracht van een volle batterij in een mooie, wendbare en dynamische verpakking!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.