Pferd gaat naar Welding Week met Alumaster-gereedschappen

Beperkt de risico’s en verhoogt de efficiëntie

De Alumaster van Pferd vereenvoudigt het werk en de efficiëntie van de processen aanzienlijk en beperkt het risico tot een minimum. Alumaster-gereedschappen zijn geen slijp- maar freesgereedschappen. Ze bestaan uit speciaal ontwikkelde hardmetalen snijplaatjes, die op de High Speed Disc vastgezet worden. Bij de nieuwe HSD-R-rij zijn de snijsegmenten aan de buitenste rand gemonteerd. Daardoor kan de HSD-R-uitvoering aanvullend ook voor het uitfrezen van lasnaden of voor het omtrekfrezen gebruikt worden. Naast aluminiumlegeringen kunnen Alumaster-gereedschappen eveneens voor de bewerking van messing, koper of zink gebruikt worden. De belangrijkste toepassing is het openen van lasnaden. Hier werden voorheen afbraamschijven of andere slijpgereedschappen ingezet, wat steeds onontkoombaar tot de bekende problemen leidde: explosiegevaar, inadembaarheid en alle veiligheidsmaatregelen, die daardoor noodzakelijk werden.
De nieuwe High Speed Disc Alumaster HSD-R is verkrijgbaar in twee diameters: 115 mm voor het gebruik op haakse slijpmachines en 50 mm voor rechte slijpmachines, buigzame assystemen of mini-haakse slijpmachines.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.