Welda demonstreert Power Pulse 505D Full Digital

Niet enkel extern digitaal, maar ook compleet intern

De Weco Power Pulse 505 is een digitaal inverter lastoestel dat uitgerust is met de laatste nieuwe Weco technologieën, waardoor perfecte resultaten bereikt worden in elke bedrijfstoestand. Dankzij de werkingscyclus van 400A bij 100% (40°C) kunt u continu werken, zelfs met toepassingen die een hoge werkcyclus vereisen.
De Weco Digital Control Technology zorgt voor verzekerde stabiliteit en een optimale boogbalans, vanaf de boogontsteking tot het voltooien van de lasbewerking. Door de vorige generatie DSP (Digital Signal Processor) maakt de digitale besturing van deze inverter het mogelijk om de laskarakteristiek snel en nauwkeurig te regelen. De lasparameters worden dynamisch gecontroleerd en in realtime gewijzigd.
Met de Weco Multivoltage zal de stroomvoorziening nooit een probleem zijn, zelfs niet in onstabiele omstandigheden. De machine kan op elke driefasenvoeding worden aangesloten, omdat deze zich automatische aanpast aan de beschikbare spanning ter plaatse om altijd een perfecte werking te garanderen.
De speciale Power Focus functie is ontworpen om de totale laskosten te verlagen, waardoor het totale aantal te lassen verbindingen verminderd wordt. Deze functie zorgt ook voor een hogere penetratie, een hogere lassnelheid en een lager risico op vastkleven.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.