Welda organiseert Welda demodagen

Donderdag 17 en vrijdag 18 oktober 2019

Naar jaarlijkse traditie zet Welda op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober van 14u tot 22u de deuren wijd open voor klanten, scholen en geïnteresseerden uit de metaalindustrie. Tijdens deze dagen wordt Welda omgetoverd tot een exclusief democenter met demonstraties van de nieuwste digitale lastoestellen, metaalbewerkingsmachines, tools...
Ontdek ook de Weco Power Pulse 505d Full Digital en de Kemppi X8 Mig Welder. Beide toestellen hebben een uiterst nauwkeurige boogregeling en een hoge lasstroom. Deze revolutionaire machines zijn voorzien van de meest geavanceerde programma's.
Sinds kort biedt Welda praktijkgerichte lasopleidingen op maat, in samenwerking met het VCL. Zo kunt u uw lascertificaten behalen in het gloednieuwe opleidingscentrum. Bezoek de website van Welda Academy voor meer informatie.
Kom naar de Demodagen en beleef demo's & exclusieve voorstellingen, de nieuwste technologieën, speciale kortingen & promoties, tips & tricks...
Meer info op de website van Welda.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.