FARO toont nieuwste innovaties op Precisiebeurs

13 en 14 november 2019

FARO zal haar nieuwste ontwikkelingen tonen op de Precisiebeurs in Veldhoven op 13 en 14 november 2019. FARO is aanwezig met haar nieuwste technologieën en branchespecifieke softwareoplossingen die bedrijven in de maakindustrie helpen om continue te kunnen voldoen aan de nieuwe eisen die worden gesteld. Dit vraagt om nieuwe meettechnieken waarmee de kwaliteitscontroles worden geoptimaliseerd en de productiviteit wordt verbeterd. Belangrijk hierbij is dat al in een vroeg stadium fouten kunnen worden gedetecteerd om een betere kwaliteit van het eindwerk te realiseren.
De FARO-technologie die op de beurs wordt tentoongesteld is gericht op het optimaliseren van productieprocessen en het reduceren van fouten. Onder andere de meest recente versie van het FARO 8-Assige systeem wordt tentoongesteld. De 8e as maakt rotatie mogelijk van wat in real-time wordt gemeten, wat betekent dat de arm niet moeilijk rond het object hoeft te reiken en niet naar verschillende locaties binnen het proces hoeft te worden verplaatst.
Daarnaast toont FARO de FARO PrizmTM die een maximale meetconsistentie levert voor zowel direct-naar-onderdelen contact- als contactloze eisen in elke werkomgeving. Ook het FARO TracerSI-systeem voor geavanceerde laserprojectie zal te zien zijn. De TracerSI projecteert het werk op de exacte locatie waardoor direct overgegaan kan worden tot de actie. Deze combinatie van laserscannen en nauwkeurige projectie vormt een nieuwe industrienorm voor herhaalbare lasergestuurde assemblage. FARO toont ook de nieuwe VantageS6 en VantageE6. Deze grootschalige, nauwkeurige meetoplossingen bieden 6 vrijheidsgraden meetmogelijkheden via de optionele 6Probe, die toegang geeft tot verborgen gebieden en kleine functies.
Voor meer informatie kan u terecht bij FARO op stand 53 op de Precisiebeurs.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.