Van evolutie tot digitale revolutie

Nieuwe geautomatiseerde innovaties voor plaatbewerking van SafanDarley

SafanDarley heeft tijdens EuroBlech zijn nieuwste innovaties op het gebied van plaatbewerking gepresenteerd, waaronder een compleet programma met geautomatiseerde oplossingen. Het introduceerde de vernieuwde R-Brake 130T. Bij de R-Brake zijn de kantbank en de robot in één systeem geïntegreerd. Eén van de voordelen van de vernieuwde R-Brake is een compleet automatisch gereedschap en gripperwissel gekoppeld aan de machine. Die kunnen samen met het product volledig offline geprogrammeerd worden met RoboBend offline simulatie software van SafanDarley.
De tweede oplossing op het gebied van automatisering is de E-Brake 35T Mini Cell. De machine is compact en is ideaal voor het buigen van kleiner plaatwerk. Met de optionele functie voor automatisch gereedschap en gripperwissel kan er snel geswitcht worden tussen verschillende producten. Naast de twee volledig geautomatiseerde oplossingen, was er ook een semi-automatische E-Brake te bezichtigen: de E-Brake iTC. Deze E-Brake is voorzien van een automatische gereedschapwisselaar en biedt een flexibele oplossing voor het produceren van kleine series. De gereedschapwisselaar is ingebouwd binnen het bestaande machine frame waardoor deze machine niet meer ruimte vraagt dan de standaard E-Brake.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.