Sandvik Cormant steunde zes wedstrijden op WorldSkills

Studentenvertegenwoordigers uit 77 landen zakten naar de wedstrijd af

Sandvik Coromant, specialist in snijgereedschap en gereedschapssystemen, was de officiële sponsor en exclusieve partner voor zes competentiewedstrijden op WorldSkills Abu Dhabi in oktober 2017. WorldSkills organiseert elke twee jaar een kampioenschap voor getalenteerde studenten. Door deze wedstrijden te sponsoren wordt de aandacht gevestigd op beroepsonderwijs en -opleiding. Dit jaar waren er studentenvertegenwoordigers uit 77 landen en regio's van over de hele wereld vertegenwoordigd. Sandvik Coromant sponsorde zes van die competities, waaronder CNC Milling, CNC Turning, Manufacturing Team Challenge, Industrial Mechanic Millwright, Polymechanics and Automation, Prototype Modelling en Plastic Spuitgiettechniek.
Bij WorldSkills Abu Dhabi gaf Sandvik Coromant de studenten een inzicht in het CoroPlus® platform. Studenten zagen hoe cloud-gebaseerde analyse en dataverzameling bewerkingsactiviteiten kunnen verbeteren. “Als digitale inboorlingen is het belangrijk om studenten te laten zien wat de toekomst van de productie is, en niet alleen wat er nu gebeurt", zegt Scott Lu, Sales Tools Manager, Digital Machining R&D bij Sandvik Coromant.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.