naar top
Menu
Logo Print

Röslers hangbaan straalmachine

De fantastische reis van een straalmiddelkorrel door een Rösler´s hangbaan straalmachine

Deze animatiefilm gaat over de werking van een turbine-straalmachine, ook wel bekend als werpstraalmachine. Bij het stralen is het van groot belang dat de juiste oppervlaktestructuur en –ruwheid wordt gerealiseerd. Van tevoren wordt daarom het proces exact afgestemd op het resultaat dat de klant wenst. Ons doel is het om de gestelde eisen te bereiken en misschien zelfs te overtreffen.

Parameters voor een constante oppervlaktekwaliteit zijn onder andere het soort en formaat van het straalmiddel dat wordt ingezet. Deze animatiefilm is een eyeopener, ook voor mensen die bekend zijn in de straalindustrie. Het geeft een duidelijk beeld van de reis door de machine van straalmiddelen die moeten worden gerecycled. Alleen de straalmiddelkorrels met de juiste afmetingen en vorm worden hergebruikt. Dit betekent minder schade aan de machine, een betere oppervlaktekwaliteit en minder zorgen. Een reproduceerbaar proces is bij Rösler gegarandeerd en vanzelfsprekend.

Zie ook de RöslerBlog over de keuze van het juiste straalmiddel: https://roslerblog.com/2018/05/17/blast-medias-considerations-when-choosing/

Meer informatie: www.rosler.com

ROSLER BENELUX

ROSLER BENELUX

+3223610200
+3223612831