1 maart 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Concrete oplossingen voor Smart Industry o120pxp TechniShow

Gegadigden uit de maakindustrie in de Benelux zakken van 20 tot en met 23 maart af naar de TechniShow in Utrecht (Nederland). Ze zullen er de nieuwste ontwikkelingen voor automatisatie en concrete oplossingen op vlak van Smart Industry te zien krijgen. Uiteraard blijft u ook via Metallerie op de hoogte van wat u kan verwachten op de vakbeurs.

Matthias Robbe
Bladmanager Metallerie

De grootste show voor productietechnologie in de Benelux

TechniShow presenteert u van 20 - 23 maart het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux. Hier vindt u innovaties, demo's, presentaties, workshops en themaroutes op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.
Lees meer

DOSSIER: Concrete oplossingen voor Smart Industry op TechniShow

Oppervlaktebehandeling van grote formaten

160pxOp TechniShow presenteert Rösler de RapidFinish, een rollerbaan-straalmachine die ontwikkeld is voor het voorbehandelen van stalen werkstukken.
Lees meer

Bewerkingscentrum met doordacht aandrijfconcept

160pxEenvoudige tot complexe precisie werkstukken bewerken, 5 vlaks gepositioneerd of 5 assig simultaan, de FEHLMANN VERSA 645 linear volbrengt elke veeleisende opgave met gemak - precies en betrouwbaar.
Lees meer

Hoe vermijd je een slechte lijmverbinding?

Het verbinden van duurzaam materiaal door verlijmen vraagt kennis over de lijm, de materiaalkeuze en de karakteristieken van het te verlijmen oppervlak. Om er over te waken dat de lijmverbinding correct functioneert en op lange termijn stabiel is, is immers een geschikt oppervlak nodig.
Lees meer

Sir John levert compleet programma reinigings- en onderhoudsproducten

160pxSir John B.V. is leverancier van gespecialiseerde reinigings-, ontvettings- en beschermingsproducten die uitermate geschikt zijn voor de industriële reiniging van zwaardere vervuilingen.
Volledig artikel lezen

Cursus vorm- en plaatstoleranties

Het vastleggen van de maat, vorm, oriëntatie en plaats van constructie-elementen kan een hele uitdaging zijn. Mikrocentrum past daar een mouw aan met een cursus die kadert rond vorm- en plaatstoleranties voor constructeurs en technisch tekenaars, werkvoorbereiders, vaklieden en medewerkers van de meetkamer.
Lees meer

Binnen nanoseconden de focus veranderen

160pxDankzij het gebruik van geluid om licht te moduleren, is dit snelle scherpstelapparaat in staat om de focus te veranderen binnen nanoseconden.
Lees meer

Eenvoudig creëren van tasterroutines

160pxRenishaw biedt een vergroot softwareprogramma van apps voor machines, waarmee tasterroutines creëren, uitvoeren en veranderen vlot mogelijk is, wat productiebedrijven helpt om cyclustijden te minimaliseren en de productiviteit te maximaliseren.
Lees meer

Nieuwe ontwikkelingen in lasertechnologie bieden mogelijkheden

De ontwikkelingen in de lasertechnologie bieden de maakindustrie nieuwe kansen voor productontwikkeling en verbetering van de productieperformance. Tijdens Laser Event 2018 komen sprekers uit de praktijk en de onderzoekswereld praten u helemaal bij over de mogelijkheden in volgende 3 pijlers:• Automatisering Automatisering maakt het mogelijk behoorlijke efficiënte slagen te maken, bijvoorbeeld met een automatisch uitruimsysteem.
Lees meer

Fiberlasersnijmachine steeds zelfstandiger dankzij automatisatie

Blijvend investeren is wat van Stevens Punching vandaag een voorloper heeft gemaakt op het gebied van automatisatie. Geen roekeloze uitgaven, maar weldoordachte oplossingen om efficiënter te werken en kosten te besparen.
Volledig artikel lezen

Tips om uw maakproces te optimaliseren

160pxCAD2M is dé strategisch partner voor het bedrijfsleven, op het gebied van automatiseringsoplossingen. Het bedrijf ondersteunt u in het gehele maakproces: van 3D tekening tot NC code, van printplaatontwerp tot configurator en van productdatabeheer tot 3D printer.
Volledig artikel lezen

De WorkPal Compact Servo

160pxEen gebruiksvriendelijke palletwisselaar voor het automatisch wisselen van pallets op frees-, slijp-, vonk- of meetmachines. De compacte WorkPal neemt slechts een vloeroppervlak van 1,2 bij 1,2 meter in beslag.
Lees meer

Gratis naar Global Industrie

Van 27 tot 30 maart 2018 zal Global Industrie voor de eerste keer plaatsvinden. Het grote Franse evenement zal in het Nord Villepinte Exhibition Centre (Parijs) het hele industriële ecosysteem samenbrengen.
Lees meer

Bestel laserwerk online en krijg korting

Ontdek onlinelaserworks. Bestel uw laserwerk online en bepaal zelf je korting.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Concrete oplossingen voor Smart Industry op TechniShow

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be