19 januari 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHOE WORDEN MIJN PRODUCTEN IN DE TOEKOMST GEMAAKT?
Weldra is het in Kortrijk Xpo weer de hoogmis voor leveranciers van machinetechnologie, componenten, engineering en maintenance. MTMS Network Event zal twee dagen lang het centrum zijn van de nieuwste trends, oplossingen en innovaties. Geen demotours op talrijke beursstands zoals tijdens
MTMS vorig jaar, maar wel face-to-facegesprekken waarvoor anders niet altijd tijd is. Welke trends mag u verwachten? U ontdekt het hier. Daarnaast geven we ook tips mee om de producitviteit van uw freeswerk te verhogen.

Matthias Robbe
Bladmanager

Productiviteit freesbewerking verhogen
In tegenstelling tot bij een draaioperatie grijpen tijdens het frezen meerdere snijkanten aan die dan ook nog eens aan wisselende mechanische belastingen onderhevig zijn.

Lees meer over gereedschappen
Wat is de meest geschikte draaibeitel?
Ruimen, dé manier om gat af te werken
Effect koelmiddel bij afsteken

Vijf redenen waarom u MNE 2018 niet mag missen

• Hier kunt u praten met meer dan 150 technologie- en componentenleveranciers. U vindt er alles om zelf te engineeren en te maken, of komt in contact met subcontractors en co-engineeringbedrijven.
Lees meer

BIL organiseert workshop omtrent lasrobots

Het Belgisch Instituut Lastechniek(BIL)  organiseert de workshop Lasrobots: sneller, efficiënter of helemaal niet meer programmeren voor kleinere series! Kan dat? Om u praktisch inzicht te geven in deze nieuwe mogelijkheden tot programmeren organiseert Agoria in samenwerking met het Belgisch Instituut voor Lastechniek (BIL) en Sirris, deze workshop in het kader van het project Autolas ondersteund door VLAIO.
Lees meer

Haas doneert 500.000 dollar om technisch onderwijs te stimuleren

Haas Automation Europe (HAE) is verheugd om bekend te maken dat de Gene Haas Foundation (GHF) $ 500.000 (ca. € 423.000) verdeelde onder 56 onderwijsinstellingen in 15 Europese landen.
Lees meer

VOM-workshop: herstellen van licht beschadigd en/of verweerd alu-lakwerk

Elke dag wordt beschadigd of verweerd lakwerk vastgesteld op de meest diverse locaties en bij de meest diverse toepassingen. Veelal ligt de oorzaak bij onvolledige of ontbrekende informatie over het lakproces en het toepassingsgebied, vooral in esthetisch gevoelige markten zoals architectuur, bouwwereld, tuin- en straatmeubilair.
Lees meer

Huur uw lasbenodigdheden bij VSE Rent

Huur uw lasbenodigdheden bij VSE Rent en betaal voor daadwerkelijk gebruik en niet het apparatuurbezit. Op die manier kan u kapitaal vrijmaken om te investeren.
Lees meer

Gebruikte plaatbewerkingsmachine nodig ?

Machines die binnenkort leverbaar zijn.Op de website vindt u alle machines die wij binnenkort in onze showroom verwachten.
Lees meer

Opslag van platen en profielen

Voor een efficiënte opslag van uw profielen of plaatmateriaal kan u terecht bij Eurostorage. Deze Belgische onderneming is een internationale verdeler van dynamische opslagsystemen voor de metaalindustrie.
Lees meer

APT International is grote stockhouder

APT International is een bedrijf dat meer dan 25 jaar ervaring heeft in de aan- en verkoop van metaalbewerkingsmachines. Het bedrijf kan terugvallen op een zeer stevige technische achtergrond omdat het ontstaan is vanuit een mechanische constructiewerkplaats, actief in het bouwen van machines voor diverse sectoren.
Lees meer

Rolan Robotics, specialist in robotsystemen

160pxRolan Robotics is gespecialiseerd in robotsystemen voor industriële toepassingen en levert zowel lasrobots als handlingrobots voor de metaalsector, maar ook in de "food" en de "non-food" industrie en is daarmee één van de grootste spelers in de Benelux.
Lees meer

Cadeaus voor iedereen op MNE

Om het verschil te maken op de MNE-beurs, hebben we goed nagedacht over hoe we onze deelname zouden invullen. Met ons 'Rad van Fortuin' kan iedereen mooie prijzen winnen, gaande van iets praktisch tot kortingsbonnen.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Tips om de productiviteit van uw freesbewerking te verhogen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be