03 januari 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Hoe wordt het lasproces beïnvloed door digitalisering?
De digitalisering van de lasstroombronnen heeft in de lasindustrie een stroom aan innovaties op gang gebracht, innovaties die nieuwe varianten op het MIG/MAG-lasproces mogelijk maken.

Wat zijn de gevaren en oplossingen van de lasrookproblematiek?

Toortsafzuiging heeft meerwaarde


Lees meer sectornieuws
Meer nieuwigheden gespot

Gebruikte plaatbewerkingsmachine nodig ?

Machines die binnenkort leverbaar zijn. Op de website van Bruma vindt u alle machines die wij binnenkort in onze showroom verwachten.
Lees meer

Uitreiking Factory of the Future Awards 2018

Industrie 4.0 wordt ook in België realiteit. Bent u benieuwd welke productiebedrijven vandaag al het voortouw nemen? Met welke visie zij de toekomst tegemoet treden? Hoe ze die visie naar een concreet transformatietraject vertalen en welke resultaten dat oplevert? Kom dan op 6 februari 2018 naar de uitreiking van de Factory of the Future Awards.
Lees meer

Picanol zoekt Quality Engineer

Functieomschrijving
Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het selecteren, beoordelen en evalueren van leveranciers (intern en extern) opdat de door hen afgeleverde producten aan de gestelde eisen voldoen en continu kunnen verbeteren.
Lees meer

Opendeurdagen bij Haco Trading

Op 17, 18 en 19 november 2017 opende Haco Trading in Ardooie haar deuren voor het publiek. Tijdens deze opendeurdagen werd het gamma van het bedrijf voorgesteld, evenals de allerlaatste innovaties op het gebied van metaal-, hout-, aluminium- en advanced materials bewerking.
Lees meer

Bystronic toont dat Fiber lasersnijden voordelen biedt

Op 25 oktober nodigde Bystronic haar klanten uit bij Stevens Punching, om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fiberlasersnijden. Erik Goven van Bystronic opende de dag met een introductie in het fiberlasersnijden, waaruit vooral moest blijken dat de efficiëntie kan verhoogd worden, mits automatisatie.
Lees meer

Fronius is voortrekker van Industrie 4.0

Voor Fronius is de 'vierde industriële revolutie' al vele jaren een feit: het bedrijf ontwikkelde in 1997 de eerste digitale lasstroombron ter wereld. Sindsdien is Fronius een technologische leider op het gebied van digitalisering en interconnectie van lastechnieken.
Lees meer

Unizo ontevreden over systeem onbelast bijverdienen

Unizo reageert teleurgesteld op de beslissing van de federale regering om het systeem van 6.000 euro onbelast bijverdienen in werking te laten treden. Het systeem kan niet alleen gebruikt worden door wie al 4/5e werkt en is niet beperkt tot de zogenaamde lijst van activiteiten.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe beïnvloedt de digitalisering het lasproces?

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be