31 oktober 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

Geachte mevrouw,

Geachte heer,

We nodigen u van harte uit op de beurs
BlechExpo 2019 die doorgaat van 5 tot 8 november in Stuttgart.

U kan
ons vinden in Hal 1 op stand 1404.

V.A.C. MACHINES is er permanent aanwezig en kijkt uit naar uw bezoek. Als u zich aanmeldt bij de informatiestand van TRUMPF dan worden we voor u opgeroepen.
 
Om u in de beste omstandigheden te ontvangen, vragen we u om zich te registreren via
www.vac-machines.be

We kijken er naar uit u te mogen ontvangen!

Het team van V.A.C. MACHINES


LEG UW AFSPRAAK VASTVOLGENDE MACHINES EN SYSTEMEN ZULLEN ER IN WERKING TE ZIEN ZIJN

TRULASER 3030 FIBER MET AUTOMATISERING
Dag en nacht betrouwbaar: De TruLaser 3030 fiber productiecel zal u overtuigen met zijn intelligente assistentie systemen, processtabiliteit, hoge productiviteit en uitmuntende flexibiliteit bij het dagelijks gebruik. Met 8 kW laser vermogen, met de Highspeed Eco snijtechnologie en een automatisering met korte cyclus tijden, kan je efficiënt en met volle kracht produceren.

TRULASER 5030 FIBER MET ACTIVE SPEED CONTROL NIEUW
Op onze Blechexpo stand, kan je zien hoe snel je kan werken met de TruLaser 5030 fiber uitgerust met het Active Speed Control sensor systeem en hoe je dit kan gebruiken om steeds opnieuw hoog kwalitatieve onderdelen te produceren, zelfs met complexe contouren. Dankzij de solid-state laser met 10 kW vermogen en geoptimaliseerde  machine dynamiek, kan je hoogkwalitatieve resultaten bereiken in record tijden. Active Speed Control controleert automatisch de snijsnelheid om telkens opnieuw het optimale snijresultaat te verkrijgen, zelfs bij gebruik van materiaal met minder goede kwaliteit en hoge plaatdiktes. Dit betekent dat u kan produceren met lagere kosten.


TRULASER WELD 5000 NIEUW

Nieuw, nu ook met een nulpunt klemsystem: De TruLaser Weld 5000 is een sleutel op deur systeem om automatisch te laserlassen. De cel bevat een robot, laser, proces-optieken, veiligheidscabine  en de positioneersystemen. Met één machine, kan je flexibel zowel zware onderdelen lassen, alsook fijne lasnaden realiseren in dunne plaat. FusionLine maakt het mogelijk om betrouwbaar te lassen zelfs bij componenten met brede lasnaad.

TRUMATIC 1000 FIBER MET AUTOMATISERING

In Stuttgart, kan je alles zien wat betreft de TRUMPF laser machine die ponst, die omvormingen maakt, schroefdraad rolt en bovendien is uitgerust met een slimme en uiterst compacte automatisering. Met de TruMatic 1000 fiber machine met SortMaster Compact, bijvoorbeeld, kan je de gesneden stukken gemakkelijk uit de machine halen en stapelen, de machine automatisch beladen en het restrooster - eventueel nog voorzien van stukken- met microjoints- ontladen. Nagenoeg zonder dat er extra plaats hiervoor nodig is. De machine configuratie kan aangepast worden: een ponsmachine kan achteraf uitgebouwd worden tot een geautomatiseerde pons/lasermachine.

TRUBEND 5130 MET TOOLMASTER

Productief, ergonomisch en efficiënt: dat is de TruBend 5130. Met de ToolMaster kan je duidelijk de machinebenutting verhogen. Hij bezit drie maal meer gereedschapsposities als voordien en kan zelfs speciale gereedschappen opnemen. Je kan snel en eenvoudig programma's maken met onze TecZone Bend software.

TRUBEND 7036 AND TRUBEND 750

Ze tonen de perfecte interactie tussen mens en machine: De TruBend 7036 en TruBend 7050 afkantpersen ondersteunen de machinebediener optimaal om met talrijke functies ergonomisch te werken. Met deze high-speed machines, kan je kleine onderdelen zeer dynamisch afkanten, dankzij de BendGuard Auto doe je dit bovendien veilig en betrouwbaar. Het  automatisch ACB Wireless hoekmeetsysteem garandeert nauwkeurige werkstukken en zorgt ervoor dat elk onderdeel juist is geplooid. De twee TruBend Series 7000 afkantpersen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en tonnages.

TRUBEND 8000 MET TOOLSHUTTLE

Kom meer te weten over onze krachtige machines voor het afkanten van grote onderdelen:  De flexibele grootformaat machine TruBend 8500 ontwikkelt een hoog persvermogen en heeft een plooilengte van 4m. Hij plooit zelfs uw grootste opdrachten. En ongeacht de lengte, de machine blijft nauwkeurig en ergonomisch. Natuurlijk zullen lange werkstukken ook lange gereedschappen nodig hebben maar dankzij de ToolShuttle met plaats tot 160m gereedschap, kan de TruBend Series 8000 gemakkelijk omgesteld worden. De machinebediener duwt de gereedschappen vanuit het magazijn direct in de machine. Ontdek de TruBend 8000 als virtuele machine in onze digitale showroom.

TRUBEND CENTER 7030 MET AUTOMATISERING

De TruBend Center 7030 is de referentie voor flexibiliteit en productiviteit voor het automatisch plooien van panelen. Dit plooicentrum voorziet u in de waarschijnlijkst meest veelzijdige plooioplossingen in deze machine categorie. Hij garandeert -en zelfs vanaf het eerste werkstuk- nauwkeurige werkstukken dankzij het hoekmeetsysteem. Het automatisch laden en ontladen zorgen voor korte doorlooptijden: Het laden gebeurt in parallelle tijd, het ontladen gebeurt via een transportband. Een koppeling met een platenmagazijn is eveneens mogelijk.
Een ander hoogtepunt: TecZone Fold, het snelste en meest bedienvriendelijke programmeerssysteem op de markt.

Verder zijn ook onze andere partners op de beurs aanwezig:

STOPA - Hal 1 - stand 1306

ARKU - Hal 1 - stand 1001

Weil Technology - Hal 1 - stand 1506

HAEUSLER - Hal 3 - stand 3409

DREISTERN - Hal 3 - stand 3210

Vraag uw afspraak aan


http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Extra editie: Laat u inspireren op BlechExpo!

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be