22 november 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees online

TWEEDEHANDSMACHINES AAN OPMARS BEZIG

De investering in het machinepark betekent voor vele bedrijven een grote financiële inspanning. Wie die armslag niet heeft, kan zich wenden tot de florerende markt van tweedehandsmachines.
Lees meer


DOSSIER RETROFIT
Tips en tricks bij aankoop tweedehandsmachine

NIET TE MISSEN EVENEMENTEN
29/11 - 30/11: Mis het BIL/NIL Lassymposium niet!
28/11 - 30/11: Opendeurdagen bij Yamazaki Mazak

VIDEO: MACHINEBOUW OP HET HOOGSTE NIVEAU

 VIDEOKARL HUGO ontwerpt en bouwt industriemachines op maat. Het bedrijf speelt een voortrekkersrol op het gebied van technologie en beschikt over een ultramodern productiecentrum.
Video

KORTING OP UW LASERSNIJWERK?

Ontdek onlinelaserworks: bestel uw laserwerk online en bepaal zelf je korting. Lasersnijwerk bestellen? Via de webshop van Laser Works belanden uw offertes binnen 2 minuten in uw mailbox.
Lees meer

ONTDEK DE VOORDELEN VAN DEZE TU BEVEL MACHINES

De TU-2, TU-3, TU-5, TU-6, TU-12 en TU-14 zijn transportabele bevel machines die inwendig in een pijp worden geklemd (bereik 12-900 mm inwendig), door een zelfcentrerende as met daarop 3 spieën.
Lees meer

EFFICIËNTERE COÖRDINATIE VAN LASKWALIFICATIES

WeldEye heeft zich bewezen als “tool" om kwalificaties van lassers, operators en NDO-personeel te maken en coördineren. Met deze cloudservice kan met één klik de personeelskwalificatie worden verlengd, hetgeen tot wel 85% sneller is dan traditionele methoden.
Lees meer

AUTOMATISCHE INDEXER

De luchtbediende auto indexer is een geïntegreerde roterende unit met 4x 90°, bestemd voor zink- en draadvonkmachines. Standaard is deze unit voorzien van een Macro chuck met 3 luchtleidingen.
Lees meer

WAT VAN WAASDIJK VOOR U KAN BETEKENEN

Uw behoeften gaan veel verder gaan dan de aanschaf van een hoogtechnologische machine alleen. U wil zich richten op uw kernactiviteit en verwacht van ons een sterke toegevoegde waarde, niet alleen in de vorm van de juiste machine maar ook compleet pakket van diensten en helder advies.
Lees meer

ROBOTS MILIEUVRIENDELIJKER DAN MENSEN

'Hoewel robots sowieso minder belastend voor het milieu zijn, willen we het daar niet bij laten. Alle duurzame details gaan we dit jaar aanpakken, tot aan het hergebruiken van dozen toe', stelt algemeen directeur Karel van Vlastuin.
Lees meer

UNIVERSELE KERNBOORMACHINE OP ACCU

De universele magneet-kernboormachine op accu met 1 versnelling voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Uitgerust met rechts-/linksdraai-functie, MK2-gereedschaphouder en groot slagbereik biedt de FEIN AKBU 35 PMQ de hoogste functionaliteit voor universeel werken op de bouwplaats.
Lees meer

SLIMME OPLOSSING VOOR ELK BEWERKINGSPROBLEEM

Machining Technology is importeur van een compleet gamma hoogwaardige machines. Vanaf de start in 1990 heeft de firma zich geconcentreerd op machines voor serieproductie.
Lees meer

GEBRUIKTE PLAATBEWERKINGSMACHINE NODIG?

Machines die binnenkort leverbaar zijn. Hier vindt u alle machines die Bruma binnenkort in de showroom verwacht.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online Magazine: Tips en tricks bij aankoop van tweedehandsmachine

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be