26 oktober 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees online

Industrie 4.0 is een hot topic in de maakindustrie
Cobot vergemakkelijkt menselijke taken
Verkrijg meer inzicht door Big Data
Nieuwe generatie HMI's klaar voor Industrie 4.0
Internetrevolutie in de maakindustrie

Meer nieuws omtrent Industrie 4.0
Opendeurdagen LVD Company NV
Vrij positioneerbare lineaire assen voor de koppeling van gereedschapsmachines

Metallerie TV
Ontdek onze video's

Bekijk meer nieuwigheden...
Lees meer sectornieuws...

Bestel online en krijg korting

Ontdek onlinelaserworks: bestel uw laserwerk online en bepaal zelf je kortingLasersnijwerk bestellen?Via de webshop van Laser Works, www.onlinelaserworks.be, belanden uw offertes binnen 2 minuten in uw mailbox.
Lees meer

Bekijk deze gloednieuwe zwenkas: D-30232

Zwenkbaar element 360° met encoder en display - Manual Macro chuck en mechanische vergrendeling van de ingestelde positie. Na uitschakeling knippert display als gevolg van een missende referentie.
Lees meer

van Waasdijk; uw partner, steeds tot uw dienst.

Uw behoeften gaan veel verder gaan dan de aanschaf van een hoogtechnologische machine alleen. U wil zich richten op uw kernactiviteit en verwacht van ons een sterke toegevoegde waarde, niet alleen in de vorm van de juiste machine maar ook compleet pakket van diensten en helder advies.
Lees meer

Gebruikte plaatbewerkingsmachine nodig ?

Op de website vindt u alle machines die wij binnenkort in onze showroom verwachten. Door op een betreffende machine te klikken opent u een nieuw scherm waarin alle informatie over de machine verwerkt is.
Lees meer

Pieter Saman behaalt medaille op Worldskills Abu Dhabi

Pieter Saman behaalt een medaille voor uitmuntendheid op Worldskills Abu Dhabi. De beste jonge lasser van België nam deel de 'Olympische spelen voor beroepen'. Hij nam het op tegen leeftijdsgenoten uit 33 andere landen.
Lees meer

Mis de vakbeurs Prototyping niet

De vakbeurs Prototyping legt de nadruk op het volledige ontwerpproces van een product, van idee t.e.m de realisatie van een business model en het produceren in kleine series of van een nulserie.
Lees meer

Mikrocentrum organiseert voor de 17e keer de Precisiebeurs

Op woensdag 15 en donderdag 16 november organiseert Mikrocentrum voor de 17e keer de Precisiebeurs. Dit evenement is uitgegroeid tot hét jaarlijkse trefpunt voor precisietechnologie, mechatronica en fijnmechanische technologie.
Lees meer

Bezoek de nieuwe webshop Dormer Pramet

Ontvang nu direct 30% introductiekorting bij uw eerste bestelling op de nieuwe webshop van Dormer Pramet. Het assortiment van Dormer Pramet met ruim 21.000 prod
Lees meer

Video: Bekijk de video van de compacte bandslijpmachine GRIT GKS 75

 VIDEOGRIT GKS 75 is compacte bandslijpmachine voor de metaalbewerking. Door het minimalistische machineconcept heeft deze krachtige compacte bandslijpmachine minder plaats nodig dan gebruikelijke machines. De GRIT GKS 75 biedt een optimale prijs-kwaliteitverhouding en kan direct in gebruik worden genomen.
Video

Volg verschillende routes op Metavak

Volg tijdens METAVAK drie routes op de beursvloer naar het Demoplein, Plaatbewerkingsplein en Lasplein. Ontmoet 200 fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- of tussen handelaren uit de metaalindustrie.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online Magazine: Wat houdt Industrie 4.0 in?

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be