09 juli 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDe kantjes eraf wordt standaard

De mechanische werkwijzes van ontbramen variëren van eenvoudigweg handmatig slijpen tot het machinaal glijslijpen in gigantische, specialistische installaties. Wegens consistentie en kwaliteit kiest men steeds vaker voor machinaal en zelfs robotisch ontbramen.

Nog een kleine twee maanden en dan gaat de grootste metaalbeurs weer van start: de EMO Hannover. Dankzij Metallerie kunt u deze gratis bijwonen!

Ook bij EuroBlech zitten ze niet stil: de reserveringen voor de standplaatsen voor 2020 zijn begonnen en de interesse is groot!

Matthias Robbe

Bladmanager

KLANTEN EISEN BRAAMLOZE EN ZELFS VERRONDE WERKSTUKKEN

Bij het bewerken van metaal is er bijna altijd een kans op bramen. Die scherpe rechtopstaande randen maken het hanteren niet meteen gemakkelijker, om nog maar te zwijgen van het povere uitzicht en de problemen bij het aanbrengen van een coating.
Volledig artikel lezen

BEZOEK EMO HANNOVER GRATIS DANKZIJ METALLERIE

Van 16 tot en met 21 september vindt in het Duitse Hannover opnieuw EMO plaats. Metallerie geeft u de kans om de beurs gratis bij te wonen!
Lees meer

EUROBLECH 2020 START MET RESERVERINGEN VAN STANDPLAATSEN

EuroBLECH, de internationale beurs voor plaatbewerkingstechnologie, vindt volgend jaar voor de 26e keer plaats in Hannover, van 27 tot 30 oktober 2020. De reserveringsfase van de stand is begonnen, met een sterke vraag naar standruimte en een hoge omboekingsgraad.
Lees meer

CO-ACT EGL-C: 'S WERELDS EERSTE GRIJPER MET LANGESLAG

160pxDe SCHUNK Co-act EGL-C grijper met langeslag zorgt voor een intense samenwerking tussen mens en robot. De eerste grijper met langeslag voor collaboratieve toepassingen bereikt hoge grijpkrachten tot 450 N in combinatie met een lange slag van 42,5 mm per vinger.
Lees meer

WALTER AG VIERT HONDERSTE VERJAARDAG MET NIEUWE FREESGENERATIE

160pxWalter werd in 1919 opgericht door de ingenieur en metallurg Richard Walter. Om dat te vieren heeft het bedrijf begin 2019 de geheel nieuwe freesgeneratie Xtra·tec® XT op de markt geïntroduceerd.
Volledig artikel lezen

INTERFERENTIEVRIJE INWENDIGE KOELING MET SECO JETI-GEREEDSCHAPPEN

160pxGereedschapsonderdelen voor inwendige koeling en connectoren die bij gleufsteken, afsteken en andere draaibewerkingen mogelijk interferentie veroorzaken, behoren tot het verleden met de nieuwe toevoegingen aan het assortiment JETI-gereedschappen (Jetstream Integrated) van Seco Tools.
Lees meer

SLIJPEN OP HET SCHERPST VAN DE SNEE

Gereedschappen zijn van cruciaal belang voor bedrijven uit de metaalverwerkende industrie. Wanneer er slijtage optreedt, zijn er twee keuzes: volledig nieuwe gereedschappen aankopen of ze laten herslijpen. Dat laatste is exact wat OSG David uit Kuurne aanbiedt.
Volledig artikel lezen

DE WETENSCHAP ACHTER GESTEMDE (TUNED) MASSADEMPING

160pxWat heeft de Taipei 101 wolkenkrabber in Taiwan gemeenschappelijk met een snijgereedschap dat in uw handpalm past? Beide hebben een noodzaak voor gestemde massademping - een techniek die kan worden toegepast op ongewenste trillingen in diverse toepassingen, van grote constructies tot kleine gereedschappen voor industriële productie.
Lees meer

BINNEN DE 2 MINUTEN VAN TEKENING NAAR OFFERTE MET ONLINELASERWORKS.BE

De divisie Laser Works, onderdeel van thyssenkrupp Materials Belgium, staat gekend als vooraanstaand toeleverancier in het computergestuurd plooien en lasersnijden van zowel plaat als buis.
Lees meer

EUROMAC: DE REFERENTIE VOOR PLAATBEWERKINGSMACHINES

160pxHet Italiaanse bedrijf Euromac ontwerpt, produceert en verkoopt conventionele en CNC-plaatbewerkingsmachines over heel de wereld. Dat gaat van buigmachines en uithoekers tot (geautomatiseerde) plooibanken en ponsmachines.
Volledig artikel lezen

APT INTERNATIONAL IS GROTE STOCKHOUDER

APT International is een bedrijf dat meer dan 25 jaar ervaring heeft in de aan- en verkoop van metaalbewerkingsmachines. Het bedrijf kan terugvallen op een zeer stevige technische achtergrond omdat het ontstaan is vanuit een mechanische constructiewerkplaats, actief in het bouwen van machines voor diverse sectoren.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Gratis naar EMO Hannover dankzij Metallerie

De kantjes eraf wordt standaard

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be