20 oktober 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees online

Ontdek alle relevante informatie omtrent lassen
Toortsafzuiging biedt meerwaarde om verspreiding van lasrook tegen te gaan
Meer info omtrent lasmethodekwalificatienorm EN ISO 15614-1:2017
Welke toorts kiezen voor mijn laswerk?
Combinatie A dditive Manufacturing en lasrobot in de lift

Gesprekken met de kapiteins van de maakindustrie
Verkrijg meer inzicht door Big Data
De opkomst van slimme sturingen en nietsontziende sensoren, in combinatie met de voortdurend toenemende wiskundige rekenkracht van processoren, laat steeds beter toe data uit het productieproces optimaal te capteren.

Interview met Peter Demuynck, directeur Agoria Vlaanderen
Sinds 1 januari is Peter Demuynck de nieuwe directeur van Agoria Vlaanderen. Hij volgt daarmee Wilson De Pril op, die na jaren trouwe dienst van zijn welverdiend pensioen mocht genieten.
Additief produceren is de toekomst
Als opstapje naar opwindend nieuwe mogelijkheden is additive manufacturing zonder meer revolutionair.
"LVD heeft duidelijke toekomstvisie"
Afgaande op de recente investeringen, doet LVD het erg goed. De voorstelling van het Experience Center in april ligt nog vers in het geheugen.

Metallerie TV
Ontdek onze video's

Bekijk meer nieuwigheden...
Lees meer sectornieuws...

Tiltechnologie van Arcadel is revolutionair

Vijf jaar geleden kende Bridon-Bekaert Ropes Group in Aalter een ingrijpende koerswijziging. Er werd beslist om zich voortaan te focussen op de productie van fijne en hoogwaardige geavanceerde staalkoorden.
Lees meer

Flanders Make maakt onderzoeksresultaten bekend

Tijdens haar tweede symposium presenteert Flanders Make haar onderzoeksresultaten, alsook enkele cases van bedrijven waarmee ze samenwerkt. Aan bod komen onder meer onderwerpen zoals slimme producten en productiemethoden, concurrentie in een geglobaliseerde wereld, en innovatie in een Vlaamse context.
Lees meer

Dooijewaard nieuwe directeur FPT-Vimag

Per 15 november 2017 begint Ramon Dooijewaard als directeur van FPT-Vimag, de branchevereniging van fabrikanten en importeurs van machines, gereedschappen en diensten voor de metaalindustrie en leveranciers van automatiserings- en besturingssystemen voor de (inter)nationale maakindustrie.
Lees meer

Bestel online en krijg korting

Ontdek onlinelaserworks: bestel uw laserwerk online en bepaal zelf je kortingLasersnijwerk bestellen?Via de webshop van Laser Works, www.onlinelaserworks.be, belanden uw offertes binnen 2 minuten in uw mailbox.
Lees meer

Timesavers pakt uit met nieuwe series

Timesavers zal van 7 tot 10 November aanwezig zijn op de BlechExpo in Stuttgart, Hal 1 stand 1803. Niet alleen zullen zij hier de bekende en succesvolle 42 series WWRBW tonen, die de mogelijkheid biedt om te ontbramen, laseroxide te verwijderen en afrondingsmogelijkheden heeft tot wel 2 mm.
Lees meer

Onze hedendaagse ervaring en kennis zijn dan ook de kracht van Tools

Staal is het mooiste product ter wereld en stelt de mens al eeuwen in staat om te bouwen en te construeren. Maar het bewerken van staal vereist vakmanschap.
Lees meer

Bezoek het Plaatbewerkingsplein op Metavak

Bezoek tijdens de ijzersterke vakbeurs Metavak het Plaatbewerkingsplein met de Sheet Metal Experience en het Demoplein van STYLE CNC. Tijdens de Sheet Metal Experience laat Pasterkamp Metal Sheet Solutions bezoekers de futuristisch aantrekkelijke en innovatieve mogelijkheden ervaren met verschillende bewerkingstechnieken.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online Magazine: Combineer lasrobot met Additive Manufacturing

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be