10 mei 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxMaak u op voor de eerste keer Eurofinish + Materials

Tijdens Eurofinish + Materials 2019 zijn alle spelers van het productieproces aanwezig. Het is voor het eerst dat er in de Benelux een vakbeurs plaatsvindt waar alle stappen binnen deze waardeketen worden afgedekt. De beurs vindt plaats op 15 en 16 mei in de Brabanthal in Leuven.

Een toepassing die veel voorkomt in een productieproces is stralen. Dit wordt gebruikt voor zowel voorbereidende taken als de afwerking van oppervlakten.

VOLGENDE WEEK START EERSTE EDITIE MATERIALS + EUROFINISH

Op 15 en 16 mei vindt in de Brabanthal in Leuven voor de eerste keer de beurs Materials + Eurofinish plaats. Voor organisators Mikrocentrum en VOM was het de logische volgende stap. "Waar Materials eindigt, begint Eurofinish", klinkt het.
Volledig artikel lezen

DE VEELZIJDIGHEID VAN STRALEN

Straalprocedés worden in de metaalindustrie voor de meest uiteenlopende toepassingen ingezet. Je ontdekt ze in dit artikel.
Volledig artikel lezen

PRESENTATIE GEVEN TIJDENS HET BIL/NIL LASSYMPOSIUM?

Van 19 tot en met 21 november 2019 organiseert het Belgisch Instituut voor de Lastechniek (BIL) in samenwerking met het Nederlands Instituut voor de Lastechniek (NIL) haar tweejaarlijkse lassymposium.
Lees meer

OKUMA SLUIT ZICH AAN BIJ HET AMRC

Okuma is sinds april 2019 voor de komende vijf jaar lid van het AMRC (Advanced Manufacturing Research Centre) aan de Universiteit van Sheffield. Het AMRC is een netwerk van toonaangevende onderzoeks- en innovatiecentra over de hele wereld.
Lees meer

GOM INSPECT INTRODUCTION SEMINAR

Op 18 juni 2019 organiseert GOM Branch Benelux hun eerste GOM Inspect Introduction Seminar. Het seminarie biedt deelnemers een snelle en gebruiksvriendelijke introductie tot de GOM Inspect software.
Lees meer

NIEUWE BUIZENLASER VOOR LASER WORKS

160pxAls ervaren speler in het laseren en plooien van inox, staal én alu, blijft Laser works investeren in nieuwe machines om klanten steeds vooruit te helpen. Het atelier is uitgebreid met de volledig geautomatiseerde buizenlaser Adige LT8.
Lees meer

ZORG VOOR GEZONDE LUCHT MET LASROOKAFZUIGING (VIDEO)

160pxDe firma Welda uit Oostakker bekommert zich om het verschaffen van laskennis. Kennis die via het personeel wordt aangereikt, maar sinds vorig jaar ook via de Welda Academy. Meer informatie vindt u in de video in het artikel.
Volledig artikel lezen

POST-PROCESSING MET AM SOLUTIONS

160pxMet Additive Manufacturing (AM) is de 3D-technologie eindelijk volwassen geworden. Post-processing is een essentieel onderdeel van AM, zeker als een glad oppervlak cruciaal is.
Volledig artikel lezen

NIEUWE PLASMASNIJMACHINE BIEDT MEER MOGELIJKHEDEN

160px VIDEOSnelheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn de steeds terugkerende thema's bij metaalverwerkende bedrijven. Om die reden schafte het Gentse Tapi nv een Microstep MasterCut plasmasnijmachine aan bij leverancier Wouters Cutting & Welding.
Video

APT INTERNATIONAL IS GROTE STOCKHOUDER

APT International is een bedrijf dat meer dan 25 jaar ervaring heeft in de aan- en verkoop van metaalbewerkingsmachines. Het bedrijf kan terugvallen op een zeer stevige technische achtergrond omdat het ontstaan is vanuit een mechanische constructiewerkplaats, actief in het bouwen van machines voor diverse sectoren.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Maak u op voor de eerste keer Eurofinish + Materials

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be