120px11 oktober 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees online

Video: sfeer opsnuiven op EMO
Als wereldtopbeurs voor metaalbewerking presenteerde EMO Hannover van 18 t.e.m. 23 september alle aspecten van de productietechniek. Metallerie kon op deze beurs niet ontbreken.

Reserveer uw stand op EuroBLECH 2018

Lees meer sector nieuws…Ontwikkelingen
in de snijgereedschappen
Wat is de meest geschikte draaibeitel?
Productiviteit freesbewerking verhogen
Koelmiddel biedt soelaas bij afsteken

Meer nieuwigheden gespot...

In de kijker op Metavak

Bezoek tijdens de vakbeurs Metavak het Plaatbewerkingsplein met de Sheet Metal Experience en het Demoplein van STYLE CNC. Tijdens de Sheet Metal Experience laat Pasterkamp Metal Sheet Solutions bezoekers de futuristisch aantrekkelijke en innovatieve mogelijkheden ervaren met verschillende bewerkingstechnieken.
Lees meer

Ondernemers hebben er opnieuw vertrouwen in!

Nieuwe maatschappelijke evoluties, grote uitdagingen door technologie en digitalisering, disruptie ... Wie dacht dat al deze tendensen aan het ondernemersvertrouwen knagen bij zelfstandigen en kmo's, vergist zich.
Lees meer

Deeleconomie in opmars op kantoor

In België vindt de deeleconomie stilaan zijn weg op kantoor en op de werkvloer, dat blijkt uit onderzoek van Manutan. Alvorens iets aan te schaffen, kijken we of we het artikel van collega's kunnen lenen.
Lees meer

Bestel online en krijg korting

Ontdek onlinelaserworks: bestel uw laserwerk online en bepaal zelf je kortingLasersnijwerk bestellen?Via de webshop van Laser Works, www.onlinelaserworks.be, belanden uw offertes binnen 2 minuten in uw mailbox.
Lees meer

Verhoog uw efficiëntie met FILTEC filtersysteem

Het filtersysteem kent een filtratie van vier slimme fasen. De achterwaarts gebogen bladen brengt de lucht in de collector, waar de luchtsnelheid danig zakt en die lucht doorheen een 'drop separator' labyrint voorfilter.
Lees meer

Motoriseer uw orderverzamelwagen dankzij de TENTE e-drive

Een orderverzamelwagen wordt dankzij de TENTE e-drive in een handomdraai gemotoriseerd. Dit parametriseerbaar wiel met zijn traploze snelheidsregelaar ondersteunt de zwaarbeladen wagen (tot 400 kg) bij het vertrek, het rijden en bij het stoppen.
Lees meer

Pieter Saman toont zijn kunnen op Worldskills in Abu Dhabi

Van 14 tot 19 oktober hebben de Worldskills, zeg maar de 'Olympische spelen voor beroepen' plaats in emiraat Abu Dhabi. De 19-jarige lasser, Pieter Saman, verdedigt er onze nationale driekleur en zal zich meten met 33 andere lassers uit de hele wereld.
Lees meer

Mis de vakbeurs Prototyping niet!

De vakbeurs Prototyping legt de nadruk op het volledige ontwerpproces van een product, van idee t.e.m de realisatie van een business model en het produceren in kleine series of van een nulserie.
Lees meer

Mikrocentrum organiseert voot de 17e keer Precisiebeurs

Op woensdag 15 en donderdag 16 november organiseert Mikrocentrum voor de 17e keer de Precisiebeurs. Dit evenement is uitgegroeid tot hét jaarlijkse trefpunt voor precisietechnologie, mechatronica en fijnmechanische technologie.
Lees meer

Nieuwe website van Metanox

Begin september lanceerde Metanox zijn nieuwe website. Metanox heeft een zeer uitgebreid gamma aan plaatbewerkingsmachines en wil met de nieuwe website een volledig overzicht geven van de merken en types machines die ze in hun programma hebben.
Lees meer

Bewerkingscentrum met hybride technologie geeft L&D Jet Techniek boost

Wie op zoek is naar een universele snijtechniek, kan niet om L&D Jet Techniek heen. Nu de vraag naar carbon en andere kunststoffen stijgt, heeft het bedrijf geïnvesteerd in een uniek 5-assig bewerkingscentrum, waarmee ze zowel kan 5-assig waterstraalsnijden als 5-assig frezen.
Lees meer

Test zelf de kracht van 3M schuurkorrels

Schuurbanden en -schijven met keramische 3M Cubitron schuurkorrels overtuigen door de superieure levensduur, snijscherpte en oppervlakteafwerking. Om het schuurproces nog efficiënter te laten verlopen, werd de geavanceerde generatie 3M Cubitron II schuurkorrels ontwikkeld.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine Metallerie nr. 1719 (2) - Sfeerverslag EMO

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be