18 maart 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxMaak u op voor Machineering:Belgische metaalbeurs

Over twee weken opent de langverwachte totaalbeurs Machineering zijn deuren. Bedrijven uit alle takken van de metaalverwerkingsindustrie kunnen allemaal hun plaats vinden op de beurs die geëvolueerd is uit MTMS. De focus op 'Machines, Tools, Materials & Solutions' blijft echter wel het hart van de vernieuwde beurs. Maar er zijn ook nieuwigheden: zo zijn er voor het eerst 10 routes. Een bedrijf kan dan makkelijker inschatten voor een team wie welk stuk voor zijn rekening neemt tijdens een bezoek. Verder zullen er onder meer dagelijks vier expert classes gegeven worden. Registreren voor Machineering is gratis!

Matthias Robbe

Bladmanager

DE TOTAALBEURS MACHINEERING 2019 KOMT ERAAN!

Nog een klein beetje wachten en dan is het zover: de eerste Machineering-beurs gaat van start. Organisator Invent Media liet MTMS-Machineering de laatste jaren steeds meer evolueren richting een totaalbeurs waar de klassieke bewerkingstechnologieën zoals plaatbewerking en verspaning nog altijd volop aan bod komen, maar waar ook de stadia daarvoor en daarna ruim aandacht krijgen.
Volledig artikel lezen

GRATIS REGISTRATIE VOOR MACHINEERING

160pxBent u geïnteresseerd om de gloednieuwe Machineeringbeurs voor de eerste keer te bezoeken? Wilt u de expert classes graag bijwonen? Dat kan gemakkelijk door in dit artikel op de registratielink te klikken. Bovendien krijgt u ook nog wat praktische informatie erbovenop!
Volledig artikel lezen

4D CAM ETALEERT EXPERTISE OP MACHINEERING

160pxOp zoek naar een specialist in innovatieve CAM-systemen? Dan bent u bij 4D CAM aan het juiste adres. Met hun jarenlange CNC-ervaring en expertise in PowerMill, FeatureCAM, PowerShape, PowerInspect, Gibbscam, Vericut en Cimco Integration is 4D Cam de geknipte partner om uw productie te boosten. U vindt hen op stand B16 op Machineering
Volledig artikel lezen

BENDERTECHNIEK BIEDT FULL SERVICE VAN VERSPANINGSMACHINES

160pxBendertechniek is een full-service bedrijf in het leveren, onderhouden en reviseren van verspaningsmachines. Dagelijks zijn de verkoopadviseurs onderweg om klanten te adviseren over de juiste machine voor diens specifieke situatie. Tijdens Machineering zal Bendertechniek op stand C40 een aantal geavanceerde machines tentoonstellen, zoals de Matsuura MX-330 10 APC.
Volledig artikel lezen

ADVIES, VERKOOP EN SERVICE STAAN CENTRAAL BIJ BUHLMANN

160pxMeer dan 80 jaar ervaring in de wereld van spoorwegmateriaal, werktuigmachines en robotintegratie. Buhlmann NV, opgericht in 1931, bestaat vandaag uit 3 afdelingen: Werktuigmachines, Rolling Stock (materieel voor railverkeer en infrastructuur) en IMO NV (stockeersystemen en atelierinrichtingen). Raadpleeg Buhlmann op Machineering op stand C16 voor de beste keuze!
Volledig artikel lezen

CERATIZIT KOMT MET TEAM CUTTING TOOLS NAAR BRUSSEL

160pxDe CERATIZIT-GROUP heeft wereldwijd vier leidende merken samengevoegd, om nu klanten uit het complete spectrum van de verspanende industrie als complete aanbieder optimaal te ondersteunen: Cutting Solutions by CERATIZIT, KOMET, WNT en KLENK. Met het Team Cutting Tools ontstaat een nieuwe toonaangevende speler op het gebied van de verspaningstechnologie. Meer weten? Bezoek dan Ceratizit aan stand B24.
Volledig artikel lezen

DE FRUYTIER PRESENTEERT INNOVATIEVE VERSPANINGSGEREEDSCHAPPEN

160pxDe Fruytier presenteert op Machineering enkele innovatieve gereedschappen. Zo is er de NVDS-frees van Fraisa waarmee tot 15x sneller verspaand kan worden. De geometrie met dubbele groeven en variabele helix laat grote radiale en axiale pasdieptes toe, welke vooral geschikt zijn bij het hoog dynamisch en hoog performant frezen. Verder kan u ook nog tal van producten van Allied Maxcut, Seco en Magafor op de stand van De Fruytier, stand B17, ontdekken.
Volledig artikel lezen

FANUC BENELUX FOCUST OP PRODUCTIVITEIT EN EFFICIËNTIE OP MACHINEERING

160pxProductiviteit en efficiëntie primeren op de FANUC Benelux stand tijdens de Machineering beurs. FANUC Benelux presenteert op de Machineering, van 27 tot 29 maart in de Expo Brussel, een hele reeks nieuwigheden en highlights. Bezoek hen op stand C18.
Volledig artikel lezen

FARO DEMONSTREERT NIEUWE ALL-IN-ONE OPLOSSING IN BRUSSEL

160pxDit jaar presenteert FARO een all-in-one oplossing van mobieleFaro Brengt all-in-one oplossingen naar Machineering 3D-meettechniek voor de maakindustrie op Machineering 2019, waaronder de FaroArm Quantum 8-Axis. Ook de nieuwe FARO Vantage Laser Tracker met 6DoF zal te zien zijn op Machineering. Bezoek hen op stand A49.
Volledig artikel lezen

FARO VANTAGE LASER TRACKERS

160pxDe FARO lasertrackers voegen 6 Degrees of Freedom (6DoF) meetmogelijkheden toe via de optionele 6Probe, waardoor toegang tot verborgen gebieden en kleine items mogelijk is.Verhoog uw productiviteit en prestaties met de nieuwe FARO Laser Trackers en 6Probe om te voldoen aan de dynamische meet- en nauwkeurigheidseisen van de meest uitdagende, grootschalige meettoepassingen.
Video

MEGA CNC TOOLS WIL MET VANDURIT DE SHOW STELEN

160pxWie geïnteresseerd is in efficiënte draaiprocessen voor complexe componenten, hoeft op Machineering niet ver te zoeken. Mega CNC Tools zal op zijn stand het rollFeed® Turning-proces van Vandurit presenteren. Ga voor meer informatie naar stand A19.
Volledig artikel lezen

MEMA BIEDT VOLLEDIG GAMMA AAN OP MACHINEERING

160pxDe firma Mema Machinery & Tools biedt een volledig machinegamma aan voor het bewerken en vervormen van metalen en aanverwante materialen. Of het nu gaat om hoogtechnologische CNC-gestuurde machines, conventionele werktuigmachines, plaatbewerking of de gereedschappen en toebehoren voor deze machines, Mema Machinery & Tools heeft het in zijn productengamma! Ze zijn te vinden op stand C36.
Volledig artikel lezen

PROMAS COMBINEERT KWALITEIT MET BETAALBAARHEID

160pxBent u op zoek naar metaalbewerkingsmachines van goede kwaliteit? Zoek niet verder. Professional Machine Support, of simpelweg Promas, heeft in zijn gamma net wat u zoekt: een topselectie van de beste merken aan goede, marktconforme prijzen. Promas zal op Machineering, aan stand C46, zijn grootste pronkstukken zoals de Hedelius Tiltenta T6, de Hedelius Acura 65, de CMZ TA-series en de Hartford MVP-11 tentoonstellen.
Volledig artikel lezen

RENISHAW ACCELEREERT OP MACHINEERING

160pxIn de dynamische wereld van de MotoGP™ motorraces kunnen technische verbeteringen veel effect hebben. Het succesvolle Moto2-team TransFIORmers zet innovatieve additieve productietechniek (3D-metaalprinten) van Renishaw in voor een onconventionele voorwielophanging die een aanzienlijke voorsprong op de tegenstanders geeft.
Lees meer

ROSLER INTRODUCEERT NIEUWE MERKNAAM AM SOLUTIONS

160pxBij Rösler Benelux B.V. staat de beurs Machineering al weken met stip aangeduid op de kalender. Het van oorsprong Duitse bedrijf dat gespecialiseerd is in oppervlaktetechnieken, is van plan om in Brussel een nieuwe merknaam voor te stellen: AM Solutions. Wie meer wil weten, kan Rösler vinden op stand B03.
Volledig artikel lezen

SCHUNK BIEDT OPLOSSINGEN VOOR DE SMART FACTORY

160pxIn het SCHUNK gereedschapshoudersgamma vinden verspaningsspecialisten voor elke toepassing de juiste gereedschapshouder. High-end met de hoogste precisie of robuust en sterk voor het volume verspanen met het gereedschapshouderprogramma, ze zijn voor alle gevallen uitgerust. SCHUNK biedt voor elke toepassing de juiste oplossing. Bezoek SCHUNK in Brussel op Machineering, aan stand B23. gereedschapshouderprogramma, ze zijn voor alle gevallen uitgerust.
Volledig artikel lezen

TUWI PRESENTEERT CMA 3RD BOORMACHINE

160pxTUWI is in Nederland al jaar en dag betrouwbare leverancier van de beste metaalbewerkingsmachines. Het bedrijf heeft aan maar liefst 80% van de Nederlandse metaalbedrijven machines geleverd. TUWI levert niet alleen plaatbewerkingsmachines, maar ook verspanings- en boor-machines. Op Machineering presenteert TUWI de CMA 3RD CNC coördinatenboormachine en pneu-matische/hydraulische tapmachines. Die zijn te bezichtigen op stand C42.
Volledig artikel lezen

UNIL LUBRICANTS GAAT VOOR DUURZAAMHEID OP MACHINEERING

160pxDe R&D-afdeling van Unil Lubricants is voortdurend op zoek naar innovatieve formules voor metaalbewerkingsvloeistoffen om de negatieve impact op milieu en gezondheid te beperken. Met het oog op een duurzaam portfolio, zijn al hun formules voor metaalbewerking vanaf nu aangepast naar een versie zonder formaldehyde. Geïnteresseerd? Bezoek Unil op stand B40.
Volledig artikel lezen

V.A.C. MACHINES, DAT IS SERVICE EN KWALITEIT

160pxV.A.C. Machines vertegenwoordigt al meer dan 30 jaar TRUMPF in België en Luxemburg en staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Op Machineering (stand C33) zet het twee machines in de kijker: de Trumpf TruLaser 3030 fiber (I81) en de Trumpf TruBend serie 7000 (b28).
Volledig artikel lezen

WELDA ZET IN OP DE NIEUWSTE MACHINES EN TECHNOLOGIEËN

160pxWelkom bij Welda Machinery en Welda op stand B15 tijdens de Machineering beurs van 27 tot en met 29 maart. Met een hapje en een drankje kan je de allernieuwste collega's, machines en technologieën leren kennen. Welda garandeert dat het de moeite waard is. Als u niet aanwezig kan zijn op de beurs, kunt u gerust langskomen in de showroom te Gent.
Volledig artikel lezen

WOUTERS CUTTING & WELDING: DE OPLOSSING VOOR UW SNIJWERK

160pxWouters Cutting & Welding, gevestigd in Oelegem is MicroStep-, Swift-Cut- en Pema-dealer voor de Benelux. Op Machineering zal het de nieuwe Swift-Cut Pro MK4 en de MicroStep MSF compact fiberlasersnijmachine tentoonstellen. Er zullen ook live snijdemonstraties te bewonderen zijn. Bezoek hen op stand C03!
Volledig artikel lezen

INTERVIEW MET CEO JACOB HARPAZ VAN GEREEDSCHAPSFABRIKANT ISCAR

160pxSinds de oprichting in 1952 is Iscar uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van verspanende gereedschappen in de wereld. Het bedrijf heeft dochterondernemingen in meer dan vijftig landen en telt maar liefst 12.000 werknemers in de IMC Group. De producten van Iscar worden gebruikt in zowat alle metaalverwerkende industrieën zoals de automobielindustrie, lucht- en ruimtevaart, medische en miniatuuronderdelen, machinebouwers, energie, scheepsbouw ... Redenen genoeg voor een interview met Jacob Harpaz, CEO van Iscar.
Volledig artikel lezen

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Maak u op voor Machineering:Belgische metaalbeurs

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be