120px04 oktober 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

Lees online

Hoe additive manufacturing uw bedrijf kan helpen

In dit online magazine van Metallerie hebben we aandacht voor additive manufacturing. Tegen 2060 zal de helft van alle producten immers 3D-geprint worden, althans dat beweren onderzoekers. Daarnaast geven we u ook nog de nieuwste ontwikkelingen op gebied van plasmasnijden mee. Alvast veel leesplezier gewenst!

Het laatste sectornieuws
Alle spelers uit precisietechnologie verzamelen op Precisiebeurs
Werkloze 55-plusser, wat nu?

Lees meer nieuws…

Ontwikkelingen in plasmasnijden
CNC-snijmachine voor langdurig industrieel gebruik
Precies snijden in zware productieomstandigheden

Meer nieuwe producten voor u gespot…

TEGEN 2060 HELFT VAN ALLE PRODUCTEN 3D-GEPRINT

De impact van 3D-printen op de economie mag niet worden onderschat. Tegen 2060 zal de helft van alle producten door 3D-printers gemaakt worden. Dat blijkt althans uit een nieuw rapport van ING, waarin staat dat de in opkomst zijnde technologie een flink gat in de wereldhandel kan slaan.
Lees meer

ZORGT 4D-PRINTEN VOOR (R)EVOLUTIE IN DE MAAKINDUSTRIE?

Heel wat verspanende bedrijven investeren in 3D-printen, als aanvulling op hun bestaande activiteiten. Additive manufacturing maakt het immers mogelijk om complexe vormen te printen.
Lees meer

OPGEPAST! NIEUWE LASMETHODEKWALIFICATIENORM

Tijdens het zomerverlof van 2017 is de lasmethodekwalificatienorm EN ISO 15614-1 vervangen door de EN ISO 15614-1:2017. Deze nieuwe norm dient vanaf 19 juli 2017 gevolgd te worden in België.
Lees meer

De nieuwe Feedmax-P van Seco

Het gamma Feedmax volhardmetaalboren is nu uitgebreid met een hoge prestatieboor, specifiek ontwikkeld voor ISO-P materialen (staal). Met deze nieuwe generatie volhardmetaalboren kan de snijsnelheid m/min enorm verhoogd worden.
Lees meer

Pijpstoppers

Th. Wortelboer verkoopt vele soorten pijpstoppers uiteenlopend van drukloze toepassingen tot en met 2.758 bar! Rubberen en siliconen afsluit stopjes / rubber stoppers / stalen stoppers / conische stoppers / afsluitblazen / afsluitballonnen / snelspanstoppers en ook snelgripstoppers.
Lees meer

van Waasdijk; uw partner, steeds tot uw dienst.

Uw behoeften gaan veel verder gaan dan de aanschaf van een hoogtechnologische machine alleen. U wil zich richten op uw kernactiviteit en verwacht van ons een sterke toegevoegde waarde, niet alleen in de vorm van de juiste machine maar ook compleet pakket van diensten en helder advies.
Lees meer

Gebruikte plaatbewerkingsmachine nodig?

Machines die binnenkort leverbaar zijn. Hier vindt u alle machines die Bruma binnenkort in hun showroom verwacht.
Lees meer

TTL group steel efficiency

De TTL group levert een totaalconcept in hoogwaardige materialen als edelstaal, titaan en non-ferro metalen, in halffabricaat en compleet bewerkte delen voor nagenoeg elke denkbare industrie.
Lees meer

Toepasbaar in allerhande industrieën

Revamo is specialist in het ontwikkelen van slijtageoplossingen voor allerlei onderdelen. Om tot de best mogelijke oplossing te komen, werken zij intensief met de klant samen.
Lees meer

Appisering en andere trends op ABISS

Vorig jaar werd er met de 'digitaliseringssummit' ABISS een derde telg in het rijtje netwerkevents van Invent Media gelanceerd, dat op 5 oktober al aan de tweede editie toe is in Kortrijk Xpo.
Lees meer

Bezoek de ijzersterke vakbeurs in de metaalbranche

METAVAK is het platform waar de complete metaalbranche is vertegenwoordigd, waar u onder andere in contact met fabrikanten, importeurs en groothandelaren. De vakbeurs biedt een buitengewone kans om te netwerken met vakgenoten en kennis te vergaren over de laatste noviteiten binnen de metaalbranche.
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine Metallerie nr. 1719

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be