25 april 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE METAALVERWERKENDE INDUSTRIE

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxPlasmasnijden steeds sneller en fijner

De jongste jaren is er een grote groei geweest in de verkoop van CNC-plasmasnijmachines. Ze vervangen in heel wat bedrijven immers de klassieke plaatschaar. Fabrikanten en leveranciers geven nog steeds aan dat de techniek in de lift zit, temeer omdat bedrijven zich bewust worden van de voordelen ervan. En dat terwijl de complexiteit van de uitgevoerde werkstukken blijft toenemen. Maar waar moet je nu op letten bij de aankoop van een plasmasnijmachine?

L EES MEER: DOSSIER PLASMASNIJDEN

Matthias Robbe
Hoofdredacteur Metallerie

WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ AANKOOP PLASMASNIJMACHINE?

De populariteit van de plasmasnijmachine eenvoudig uitgeklaard.
Volledig artikel lezen

10 JAAR PRIMA POWER: EEN TERUGBLIK

Prima Industrie S.p.A. blikt terug op het tienjarig bestaan van het bedrijf, na de overname van Finn-Power.
Lees meer

GEKWALIFICEERDE LASSERS, DEUGD OF NOODZAKELIJK KWAAD?

Vaak worden lassers niet of onvoldoende gekwalificeerd vanwege de kosten die verbonden zijn aan dergelijke kwalificaties, of het risico dat lassers het bedrijf zullen verlaten, zodra ze gekwalificeerd zijn. Het doet denken aan een oude grap.
Volledig artikel lezen

WORKSHOP LASSYMBOLISATIE VOLGENS ISO 2553

Het Belgisch Instituut voor Lastechniek geeft op donderdag 3 mei in Zwijnaarde een workshop lassymbolisatie volgens de ISO 2553 norm.
Lees meer

BRIDGING THE GAP MET WELDONE

Weldone is een internationale en onafhankelijke dienstverlener in lastechniek: advies, inspecties, lascoördinatie, audits, certificatie, schadeanalyse, project management, training en opleiding.
Volledig artikel lezen

ALLES VOOR HET LASSEN

Welding Services NV heeft als verdeler van EWM en Orbitalum twee topmerken in zijn gamma. Tevens worden daarnaast nog tal van andere topmerken verdeeld. Kortom, bij Welding Services NV kan u terecht voor alles betreffende het lassen.
Volledig artikel lezen

SCHERPE RANDEN EN HOEKEN VEILIG ONTBRAMEN

160pxMet de Kohle plaatkantenfreesmachines kunnen binnen- en buiten contouren van onder andere boorgaten,flenzen, plaatstaal en pijpen worden ontbraamd of voorzien van een laskant.
Lees meer

NIEUE HOUDERS EN ADAPTERS VOOR SCHROEFDRAADSNIJDEN

160pxIn het SECO Nieuwsoverzicht zijn nieuwe houders en adapters voor schroefdraadsnijden opgenomen. Die zorgen voor een effectieve spaanbeheersing door het gebruik van de hogedrukkoeltechnologie.
Lees meer

DE NIEUWE ROCKWELL HARDHEIDSTESTERS

160pxMitutoyo lanceert de nieuwe reeks hardheidstesters: de HR-530 serie. De Rockwell hardheidstesters bieden vijf verschillende hardheidstestmethoden: Rockwell, Rockwell Superficial, Brinell, Brinell dieptemeting en kunststof testen in één enkel toestel.
Lees meer

VIDEO: GRIT GKS 75

160px VIDEOGRIT GKS 75 is compacte bandslijpmachine voor de metaalbewerking. Door het minimalistische machineconcept heeft deze krachtige compacte bandslijpmachine minder plaats nodig dan gebruikelijke machines. De GRIT GKS 75 biedt een optimale prijs-kwaliteitverhouding en kan direct in gebruik worden genomen.
Video

KRIJG KORTING OP UW LASERWERK

Bestel uw laserwerk online en bepaal zelf je korting!
Lees meer

http://metallerie.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine Metallerie - woensdag 25 april 2018

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be