naar top
Menu
Logo Print

BRABANTSE METAALDAGEN 2019

10-12 APRIL 2019

Brabantse metaaldagen

Klik op de foto om u in te schrijven

Steeds meer innovatieve en praktische oplossingen op De Brabantse Metaaldagen

Spannende nieuwe sprekers en exposanten maken Metaaldagen onmisbaar

Elke professional in de metaalindustrie die vooruit wil komen in de branche weet inmiddels dat De Brabantse Metaaldagen eraan komen. Of moét het weten, in ieder geval. Dit gloednieuwe event - 10 t/m 12 april, Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch - is namelijk dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van procesoptimalisatie en productieverbetering en om tot slimme en praktische oplossingen te komen.

Door de unieke combinatie van vakbeurs en congres is het vrijwel onmogelijk voor de bezoeker om De Brabantse Metaaldagen te verlaten zonder dat hij bruikbare kennis heeft opgedaan waar hij daadwerkelijk mee aan de slag kan binnen zijn bedrijf. Iedereen kan hier op een laagdrempelige manier zijn licht op doen en zich laten inspireren door de vele aanwezige deelnemers.

De reeds onthulde sprekers en exposanten stonden hier al garant voor, maar dat geldt minstens zo veel voor de laatste aanwinsten. Laat dit mooie evenement dus niet aan u voorbijgaan en registreer u als bezoeker voor De Brabantse Metaaldagen.

De beste keynotespeakers en exposanten helpen u verder

Er zijn al verschillende keynotesprekers en exposanten bekendgemaakt, waaronder Stewart Lane van Renishaw, Bert Jan Ouwerkerk van DAF Trucks, ASTES4 en Olmia Robotics. En daar kunnen we nu deze mooie namen aan toevoegen:

Michael Strahlberger (keynotespeaker)

Michael Strahlberger is verantwoordelijk voor de digitale business development bij Siemens. Hij begon in de IT, ging over naar software en kwam vervolgens terecht in de wereld van motion control.
Strahlberger promoot nieuwe digitaliseringsoplossingen in Europa, vooral op het gebied van productievraagstukken. Op de Brabantse Metaaldagen zal hij met name uitleggen hoe het gebruik van digital twins en netwerken de productiviteit kan verhogen.

Tom Tischner (keynotespeaker)

Tom Tischner is CEO van Axoom, de ‘digitale dochter’ van het toonaangevende hightechbedrijf Trumpf. Zijn taak is het meebouwen aan een goed platform voor LOT (Logical Organized Transport) voor de metaalwereld.
Tijdens zijn presentatie op De Brabantse Metaaldagen zal hij de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een digitaal platform uiteenzetten.

Yaskawa (exposant)

De sprekers op De Brabantse Metaaldagen zorgen voor een welkome verdieping en verbreding van het thema, maar uiteindelijk vormen de vele exposanten op de beursvloer de basis van het event. Tijdens de Metaaldagen kunnen de stands bezocht worden van grote of inspirerende bedrijven als Rolan Robotics, Komdex, IMS Nederland, MML, Isah Business Software. Maar ook het gerenommeerde Yaskawa geeft hier acte de présence.

Yaskawa is een van de wereldmarktleiders op het gebied van aandrijvingen, industriële automatisering en robotica. Het bedrijf is opgericht in 1915 en gevestigd in Japan en is echt een pionier in deze sectoren, altijd strevend naar een productie- en efficiëntieverbetering van machines en industriële systemen.

De producten en oplossingen van Yaskawa ondersteunen automatisering in vele industriële markten, waaronder de machinebouw, werktuigbouw, de auto-industrie, en de verpakkings- en halfgeleiderindustrie.

Yaskawa kan zo een breed spectrum aan slimme oplossingen bieden om professionals in de maakindustrie verder te helpen met hun inspanningen om hun efficiëntie en productie te verbeteren.

Niet te missen oplossingen op De Brabantse Metaaldagen

Met iedere nieuwe onthulling wordt het duidelijker: De Brabantse Metaaldagen is een uniek evenement dat geen enkele professional in de metaalbranche mag laten schieten. We moeten tenslotte allemaal structureel efficiënter en productiever worden binnen de metaalindustrie. Het goede nieuws is dat er voor elk bedrijf concrete, haalbare stappen te nemen zijn.

Met de vele kennis, ideeën en innovatieve producten die er nu al zijn, kan iedereen in zijn eigen vakgebied verbeteringen doorvoeren die zullen leiden tot de gewenste procesoptimalisatie en productieverbetering. De Brabantse Metaaldagen zijn daarvoor het perfecte podium.

Van zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, zal deze webpagina worden geüpdatet. 

 PRAKTISCHE INFO

De Brabantse Metaaldagen vindt plaats in de nieuwe Hal 7 van de Brabanthallen in s' Hertogenbosch.
ADRES
Diezekade 2
5222AK ‘s-Hertogenbosch
Nederland

OPENINGTIJDEN
Woensdag 10 april:
Donderdag 11 april:
Vrijdag 12 april:

CONTACT
United Industrial Fairs
Klinkenbergerweg 42 
6711ML Ede 
Nederland
Tel:  +31 (0)318 769 233
info@unifs.nl

EXPOSANTEN

Hieronder vindt u een voorlopige lijst van de exposanten. Voor de beursstanden en verdere updates kunt u de lijst raadplegen op de website van de Brabantse Metaaldagen.

247Tailorsteel 
ABB Robotics
AESC B.V. 
Astes4 Benelux B.V.
Bendertechniek B.V.
BMO Automation 
BMT Machine Tools B.V.
Cad2M 
Cards PLM Solutions
Cellro B.V.
CNC-Consult & Automation B.V.
DESTACO Benelux BV
Dijkink Machinery B.V.
Dormac CNC Solutions
Dormer Pramet
Dymato B.V.
Erowa AG 
Ertec B.V. 
Evolent Machines B.V.
Exact Netherlands B.V.
FANUC Benelux 
Fanuc Benelux 1
Fastems Systems GmbH
FYFF
Gibas Automation
Gibas Numeriek
Grob Benelux B.V.
Hagoort Groep
Haimer GmbH
Halter CNC Automation B.V.
Harry Hersbach Tools B.V.
Heidenhain Nederland B.V.
Hexagon Metrology B.V.
Hoffmann Quality Tools B.V.
IMS Nederland B.V.
ISD Benelux B.V.
Kumatech
Laagland B.V. 
Lasergraaf.nl
Leering Hengelo B.V.
Liemar
LISSMAC Maschinenbau GmbH
LVD Nederland B.V.
MCB Nederland B.V.
Meuleman Engineering B.V.
MHT GmbH
Mijlpaal Produkten
Morris Slolutions V.O.F.
OLMIA ROBOTICS 
Oude Reimer
Produlas
Projectteam Verspanen 4.0
Q-Fin Quality Finishing
Quality Tools Holland
Renishaw Benelux B.V.
Rhenus Lub B.V.
Ridder Data Systems B.V.
Robotics Benelux
RobWelding B.V. 
Rolan Robotics B.V.
Romias Robotics 
Roosen BPL 
SafanDarley 
Staalmach B.V. 
STYLE CNC Machines
TDM Systems GmbH
Topfinish
Trumpf Nederland B.V.
Tuwi Nederland B.V.
Valk Welding B.V.
Voortman Steel Machinery
VWCO
WiCAM Benelux B.V.
Wila B.V.
YASKAWA Benelux B.V.

BRABANTSE METAALDAGEN

BRABANTSE METAALDAGEN

KLINKENBERGERWEG 42
6711 ML EDE
+31318769233
-
www.unifs.nl