naar top
Menu
Logo Print

Open House RÖSLER

11 en 12 mei
magazine

Bezoek RÖSLER Benelux B.V. tijdens de open dag op 11 en 12 mei. Samen met de trouwe partners, verschillende marktleiders in de wereldwijde industrie, worden deze dagen ingevuld met indrukwekkende demonstraties en presentaties van gerenommeerde sprekers. Het zal een leerrijke dag worden over oppervlakte- en metaalbewerking, ingevuld met workshops en de meest innovatieve en gerobotiseerde machines. Na de rondleiding is er de mogelijkheid om zelf enkele machines te testen en om een hapje en een drankje te nuttigen. Daarbuiten zullen verschillende leveranciers en klanten ook nog een interessante bijdrage leveren. Alle facetten van mechanische oppervlaktetechnieken komen aan bod door middel van presentaties, demonstraties en workshops met actuele boeiende onderwerpen. Thema’s als plaatbewerking, additive manufacturing, automatisering en hygiëne passeren de revue. Buiten voorlichting van gerenommeerde sprekers en diverse machinedemonstraties zijn er ook netwerkgelegenheden om met andere bedrijven in contact te komen. U kunt zich hier aanmelden voor de Open House van 11 en 12 mei 2017. Kies de workshops die u wilt volgen en stel zo online het dagprogramma samen. De bevestiging ontvangt u per e-mail en de toegangsbewijzen ontvangt u op de dag zelf.

ROSLER BENELUX

ROSLER BENELUX

AVENUE DE RAMELOT 6
1480 TUBIZE
+3223610200
+3223612831
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Met een jaaromzet van meer dan 250 Miljoen Euro in het afgelopen boekjaar, is de Rösler Groep wereldwijd toonaangevend leverancier van machines en procesmedia voor de oppervlaktebewerking van metalen en diverse andere materialen.  

Onze producten hebben in de afgelopen 60 jaar nieuwe technische normen gezet in de voorbereiding en bewerking van oppervlakken. Wij produceren en leveren ontbraam-, polijst-, reinigings- en straalapparatuur alsmede de benodigde procesmedia.  

Rösler heeft in de loop der jaren veel know-how opgebouwd op het gebied van bewerkingen als; ontbramen, stralen, reinigen en ontvetten.