naar top
Menu
Logo Print

RoboJob gaat op zoek naar jong talent

Antwerps bedrijf richt pijlen op jobbeurzen
magazine

Alles loopt goed bij RoboJob. De CNC-automatiseringexpert blijft groeien. Het bedrijf telt ondertussen bijna 50 werknemers en met een goede mix van jong geweld en ervaren gidsen bouwt het in Heist-op-den-Berg aan hoogtechnologische robotica voor de maakindustrie. Robojob wil de komende jaren stappen zetten in innovatie en internationalisering. Om die ambitie kracht bij te zetten, is het bedrijf daarom op zoek naar nieuw, jong talent.
In zijn zoektocht richt het zijn pijlen nu ook volop op jobbeurzen. Het begon bij de Ondernemersdag van Groep T in Leuven, daarna volgen de jobbeurzen van de Thomas More Hogeschool in Geel op 27 februari en bij Thomas More, Campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver op 12 maart. “Om ook de komende jaren onze groei en ons innovatietraject door te zetten, mogen er nog best wat collega’s bijkomen”, vertelt Robojob-oprichter Helmut De Roovere. “Vooral ‘in the field’ is er nood aan versterking. We moeten onze automatiseringsoplossingen immers ook kunnen installeren. En onze klanten, die zitten verspreid over gans West-Europa." 
Met de jobbeurzen hoopt RoboJob jong talent aan te trekken om haar robots te installeren en om nieuwe robottoepassingen te ontwikkelen. Openstaande vacatures kunnen steeds worden geraadpleegd op de website van RoboJob, www.robojob.eu.

ROBOJOB

ROBOJOB

+3215257274
+3215257280