Vakbeurs Surface sluit in 2020 aan bij Materials+Eurofinish

Volgende editie vindt plaats op 3 en 4 juni in Veldhoven

Mikrocentrum, Nederlandse kennis- en netwerkorganisatie voor de maakindustrie en VOM, de Belgische Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen, kondigen aan te gaan samenwerken met Vereniging ION, de Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland, voor de 2020 editie van Materials+Eurofinish. Door deze samenwerking sluit vakbeurs Surface aan en gaan de drie vakbeurzen samen als het kennis- en netwerkevent voor de BeNeLux: Materials+Eurofinish+Surface 2020. Die zal op 3 en 4 juni plaatsvinden in NH Conference Center Koningshof te Veldhoven. In 2018 kondigden Mikrocentrum en de Belgische VOM al de samenwerking aan van de samenvoeging van de vakbeurzen Materials en Eurofinish.
De succesvolle eerste editie vond plaats op 15 en 16 mei 2019 in Leuven (BE) en trok 1500 bezoekers en 130 exposanten. Het aansluiten van Vereniging ION binnen het collectief met vakbeurs Surface is dan ook een logische stap om door te groeien als het kennis- en netwerkevenement voor de BeNeLux maakindustrie rondom materiaalkunde, analysetechnieken, verbindingstechnieken, productontwikkeling en oppervlaktetechniek.
Materials+Eurofinish+Surface 2020 verwacht zo’n 200 exposanten en 60 sprekers in het kennisprogramma. De beleving staat centraal tijdens het gehele evenement. Zo kunnen bezoekers oplossingen van exposanten live ervaren op de interactieve demopleinen en uitdagingen rondom productontwikkeling en materiaalkeuzes voorleggen aan experts (materiaal- en coatingdoktoren) uit de praktijk.
Ook bij exposanten zien we veel enthousiasme want hun wens om een heus beneluxtreffen te organiseren gaat in vervulling. Via demonstraties en presentaties kunnen zij zichzelf profileren aan een verbrede doelgroep. Op Materials+Eurofinish+Surface 2020 vindt men niet alleen tot de oplossingen zoals we die vandaag de dag kennen, maar ligt ook focus op de innovaties en uitdagingen van morgen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.