Opnieuw succesvolle editie van Metavak

Primeur: NIL Verbindingsweek wordt Welding Week

Tijdens de afgelopen editie van Metavak was de beursvloer voor het eerst ingedeeld in zes segmenten waarbij elk segment zijn eigen demoplein had. Dit werd als zeer positief ervaren door zowel bezoekers als exposanten. In totaal bezochten 7.142 vakprofessionals Metavak. Een ander nieuw onderdeel was het ‘Visit the future kennistheater’. Diverse sprekers kwamen hier aan het woord over uiteenlopende actuele onderwerpen. Voor dit kennisprogramma was een indeling gemaakt op basis van de segmenten automatisering, verspanen, plaatbewerking, verbindingstechniek en 3D-printen.
Ook nieuw was het CEO Diner. In totaal schoven 50 CEO’s aan tafel. Dit event vond plaats op de nieuwe bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem: Next Level. Tijdens het diner kwamen meerdere sprekers aan het woord over het thema ‘Hoe bereik je de volgende generatie?”
Het grootste nieuws was dan weer het feit dat NIL Verbindingsweek een vernieuwd concept krijgt onder de naam 'Welding Week powered by NIL'. Met deze beurs biedt Easyfairs niet enkel een volwaardig platform aan lastechniek, maar aan alle verbindingstechnieken. Het NIL gaat zich volledig focussen op de organisatie van het NIL/BIL lassymposium dat altijd samen met Welding Week wordt gehouden. Met de lancering van Welding Week in Nederland breidt Easyfairs haar Europese portfolio uit. Zo vindt Welding Week ook eens in de vier jaar plaats in Antwerpen.
Voorafgaand aan de tweede beursdag van Metavak was er een bijeenkomst voor exposanten op Next Level. Tijdens deze bijeenkomst werden de nieuwe plannen voor 2020 gepresenteerd. Zo krijgt Metavak in 2020 een andere entree. Alle bezoekers gaan via de roltrappen eerst naar de nieuwe bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem die wordt ingezet voor Welding Week Nederland. Vervolgens dalen de bezoekers af naar de Metavak beursvloer.
De zestiende editie van METAVAK en tevens de eerste editie van Welding Week Nederland vinden plaats op 6, 7 en 8 oktober 2020 in Evenementenhal Gorinchem.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.