Coherent introduceert de ExactCut

Nieuwe serie precisie-lasermachines

Coherent heeft zijn nieuwe ExactCut microbewerkingssystemen gepresenteerd. Het is het eerste aanbod in Coherents nieuwe ExactSeries van fijne materialen verwerkingsapparatuur. De ExactCut combineert intelligentie, integratie en interconnectiviteit voor het nauwkeurig snijden van metalen, legeringen, saffier, polykristallijne diamant (PCD) en keramiek.
Om de integratie- en kwalificatietijd aanzienlijk te verkorten, wordt ExactCut geleverd met voorgeprogrammeerde procesparameters voor de gewenste toepassing. Het is een kant-en-klare oplossing voor veeleisende fabricagetoepassingen voor medische apparatuur, elektronica, automotive en horologie. De ExactCut levert een hoge mate van flexibiliteit voor multifunctionele werkplaatsen en combineert de nieuwste generatie van gepulste fiber laserbronnen, een hoge stabiliteit granieten bewegingsmodule en een geavanceerde human interface.
De intelligente software vereenvoudigt de invoer van parameter- en procesrecepten. Dat is waardevol voor korte of prototype productieruns en snelle omschakelingen. De ExactCut is ontworpen voor een eenvoudige integratie in de productie van grote volumes, met een verscheidenheid aan interfaces voor speciale gereedschappen, roterende of lineaire trappen, robotica voor het verwerken van onderdelen en transportbanden.
Ten slotte beschikken de ExactCut systemen ook over geavanceerde diagnostiek op afstand en predictief onderhoud.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.