Partnership voor veiligheid

Schneider Electric en Claroty creëren partnership rond uitdagingen qua beveiliging en cyberveiligheid in de globale industriële infrastructuur

De netwerkbeveiligingsspecialist voor operationele technologie (OT) Claroty en Schneider Electric gaan samenwerken rond de uitdagingen qua beveiliging en cyberveiligheid voor de wereldwijde industriële infrastructuur. Claroty zal zijn realtime monitoring- en detectiesysteem voor OT/ICS-netwerken verkopen aan de klanten van Schneider Electric via zijn Collaborative Automation Partner Program (CAPP). Het Claroty-platform beschermt proactief industriële controlesystemen en beschermt industriële netwerken continu tegen cyberaanvallen. Via een beveiligde remote toegang kunnen eigenaars van activa beleidslijnen invoeren om remote toegang door werknemers en derden tot kritieke systemen te controleren en de sessies te registreren. Een continue dreigingsdetectie creëert een gedetailleerde inventaris van industriële netwerkactiva, herkent misconfiguraties, controleert het verkeer tussen activa en spoort anomalieën op die kunnen wijzen op de aanwezigheid van een kwaadwillige actor. Contextrijke alarmsignalen leren fabrieks- en beveiligingspersoneel hoe ze doeltreffend kunnen onderzoeken, reageren en herstellen.
Het partnership helpt de geconnecteerde producten en het edge control-aanbod van het bedrijf binnen zijn EcoStruxure-architectuur te beschermen. EcoStruxure is een open, interoperabel, IoT-enabled systeemarchitectuur en platform dat een schaalbaar ontwerp en gebruik van geconnecteerde systemen mogelijk maakt met een uitmuntende cyberbeveiliging die in elke laag wordt geïntegreerd.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie 

Metallerie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.