naar top
Menu
Logo Print

Prima Power introduceert Fastsuite in gamma softwareproducten

Voor de offline programmering van 3D-lasermachines
magazine

Prima Power breidt haar aanbod softwareproducten uit met de introductie van de nieuwe Fastsuite Prima Power Edition, een product ontwikkeld door CENIT voor Prima Power. De overeenkomst met CENIT AG voorziet dat de nieuwe 3D-laser CAM zal worden gewijd aan 3D Prima Power-lasermachines en wereldwijd zal worden gedistribueerd door het Italiaanse bedrijf.
"Met dit nieuwe product kunnen onze machines hun volle kracht tonen. Het stelt onze klanten in staat om hun productieprocessen zo snel en efficiënt mogelijk in te richten, omdat de software is afgestemd op hun behoeften. Beide samen bieden onze klanten echte concurrentievoordelen in hun dagelijkse uitdagingen", legt Marco Pivanti, Prima Power 3D Laser Product Manager, uit
Fastsuite Prima Power Edition beheert het hele offline programmeerproces, van het importeren van CAD-gegevens tot het optimaliseren van het NC-programma. De belangrijkste sterke punten zijn de moderne en gebruiksvriendelijke interface, de integratie van Prima Powers krachtige en nauwkeurige cyclustijd simulator, en de grotere eenvoud van configuratie en beheer van licenties, met een zeker budgetvriendelijke kostprijs.

Om de flexibiliteit van het aanbod verder te vergroten, is Fastsuite Prima Power Edition verkrijgbaar in twee pakketten:
– Prima Power 3D Laser CAM Sharp, die de volledige CAM tegen een zeer concurrerende prijs bevat;
– Prima Power 3D Laser CAM Genius, die ook de Fixture Builder functies en de Prima Power Cycle Time Simulator bevat, de oplossing met de beste prijs/prestatie verhouding.

Voor meer specifieke behoeften biedt Prima Power ook CENIT standaardproducten Fastsuite E2 OLP aan, voor klanten die de software zelfs op niet-Prima Power machines moeten gebruiken, en FASTTRIM, de offline programmeeroplossing die geïntegreerd is met de CATIA V5 CAD/CAM.

PRIMA POWER

PRIMA POWER

+3293829030
+3293899031