naar top
Menu
Logo Print

Gasparini komt onder de naam Prima Power

Aanbod kantbanken wordt uitgebreid
magazine

Prima Power heeft een overeenkomst gesloten met Gasparini voor de verdeling van Gasparini producten onder merknaam en kleuren van Prima Power. Dankzij deze samenwerking breidt Prima Power haar aanbod kantbanken uit. Een combinatie van de servo-elektrische eP series, geproduceerd in de Prima Power fabriek in Cologna Veneta (VR), en de nieuwe familie van de hP hydraulische kantbanken, tien midden tot groot formaat modellen, van 270 tot 650 ton.
Aan de basis van deze overeenkomst ligt een industrieel project dat inhoudt dat hP kantbanken niet alleen verkocht, maar ook ondersteund worden door het Prima Power netwerk. De twee technologieën, elektrisch en hydraulisch, hebben aanvullende voordelen en toepassingen. Zo zijn de servo-elektrische eP kantbanken snel, nauwkeurig en energiezuinig, wat ideaal is voor het bewerken van dunne tot gemiddelde plaatdikte. De hP-serie is dan weer krachtig en flexibel en van toepassing bij hoge tonnage.
Met beide technologieën biedt Prima Power altijd een oplossing voor elke buigbehoefte. Hydraulische kantbanken zijn ideaal voor de landbouw- en grondverzetsector, waar veel dikke plaat wordt verwerkt, en worden zo complementair aan de hoog-vermogen en groot-formaat lasermachines. De hydraulische kantbanken, de 10 kW fiberlaser voor 2D-machines en de nieuwe Laser Sharp 2060 zijn ontworpen voor klanten die bijzondere flexibiliteit vragen voor het verwerken van allerhande materialen, diktes en plaatformaten.

PRIMA POWER

PRIMA POWER

+3293829030
+3293899031