naar top
Menu
Logo Print

TENTE bestaat 40 jaar in België en Luxemburg

Tente viert 40-jarig bestaan met opgefriste huisstijl
magazine

Op 16 mei bestond de Belgisch-Luxemburgse afdeling van de Duitse wielenfabrikant TENTE 40 jaar. 2018 is dus het uitgelezen jaar om met een opgefriste huisstijl uit de startblokken te schieten. Dat TENTE in België en Luxemburg ambitieus is, blijkt ook uit de vestiging waarin het werkt: in 2015 opende TENTE Belux een gloednieuw gebouw in Kruishoutem en fusioneerde TENTE België met de Nederlandse vestiging TENTE Wielen bv. Ook in de komende maanden en jaren staat er dus heel wat te gebeuren om de aanwezigheid van TENTE in de hele Benelux te versterken. “TENTE Belux is al 40 jaar in dezelfde streek verankerd en we zijn ook vastberaden om hier te blijven groeien”, zegt Claude Cardoen, managing director van TENTE Belux.
De Duitse wielenfabrikant met vestigingen in meer dan 20 landen ontwikkelt wielen en zwenkwielen voor intern transport, maar gaat veel verder dan dat. “Wij kiezen ervoor om het wiel wél telkens opnieuw uit te vinden”, vertelt Cardoen. “Dat doen we door mee te denken met onze klanten en constant te innoveren. We streven naar de beste oplossingen inzake productiviteit, veiligheid, design, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.
Wielen lijken vanzelfsprekende objecten, maar ze zijn onmisbaar in ons dagelijks leven”, gaat Cardoen voort. “Ze zetten zaken in beweging, zorgen voor vooruitgang en verbeteren leef- en werkomgevingen. Daarom focussen we sterk op de gebruikers. Door de krachten te bundelen met fabrikanten, constructeurs en eindklanten proberen we hun leven zo veel mogelijk te vergemakkelijken. Klanten kunnen zelf in ons Experience Center in Wermelskirchen uittesten of we daar in slagen, maar onze solution catalogue bevat in elk geval verschillende getuigenissen van tevreden klanten”, besluit Cardoen.

TENTE

TENTE

INDUSTRIEZONE 9
9770 KRUISEM
+3293886951
+3293886955