naar top
Menu
Logo Print

filmverzinkings-systeem ZINGA

Montageplaat voor het spannen van de kabels op Kalvoyabrug. ZINGA heeft de bouten en moeren tegen corrosie met succes beschermd.
magazine

Filmverzinking biedt een gelijkwaardige kathodische galvanische bescherming als thermische galvanisatie, maar wordt aangebracht op dezelfde wijze als een traditioneel verfsysteem. Bij filmverzinking kan worden gezegd dat het zowel de kathodische / galvanische als barrièrebescherming combineert. Wanneer zink in contact is met het staal treedt een spanning op die het staal beschermt. Het zinkgehalte van de droge laag bedraagt ten minste 96% zuivere zink (met zuiverheidsgraad 99.995%). De applicatie kan worden gedaan bij een relatieve vochtigheid tot 95% (geen waterdruppels zijn op het oppervlak) en bij temperaturen tot min 15°C. De zinklaag droogt in tien tot vijftien minuten (bij 20°C) en een tweede laag kan worden toegepast na een uur. 

ZINGA

ZINGA

ROZENSTRAAT 4
9810 EKE-NAZARETH
+3293856881
+3293855869
www.zinga.eu
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Zingametall is fabrikant van ZINGA®, een filmverzinkingsysteem dat bescherming biedt aan stalen structuren tegen het roesten van staal, HET alternatief aan warme galvanisatie.  ZINGA® wordt op staal aangebracht zoals een verf met borstel, rol of pistool maar heeft een kathodische bescherming net zoals warme galvanisatie.
ZINGA® wordt toegepast in alle industrieën zoals elektrische centrales, elektriciteitsmaatschappijen, baggerbedrijven, spoorwegen, papierfabrieken, betoncentrales, havenbedrijven, petrochemie, metaalconstructiebedrijven, scheepswerven, carrosserie, koelkamers, containers, aanhangwagens, hekken, vangrails, verlichtingsmasten, onderhoud van gebouwen, brouwerijen, mouterijen, cementfabrieken zowel voor nieuwe constructies als voor constructies op de werf.

Daarom benaderen we ook architecten en studiebureaus die ZINGA® kunnen voorschrijven in hun lastenboek en éénmaal ZINGA® voorgeschreven is, geeft het tal van voordelen aan de eindconsument die dankzij ZINGA® zijn onderhoudsbudget drastisch kan verlagen.

We hebben wereldwijd distributeurs (in meer dan 95 landen).

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten

Gerelateerde berichten