naar top
Menu
Logo Print

Zinga filmverzinkingssysteem

Beschermt zowel het staal als de warme galvanisatie
magazine

De Millennium Dome van Greenwich in Londen is de grootste serre voor planten en insecten uit tropische landen in Europa. De hoge vochtigheidsgraad en temperaturen zorgen voor een versnelde corrosieve omgeving, waardoor voor een duurzaam en kostenefficiënt systeem geopteerd werd. Zinga werd toegepast om de beschadigde (door transport, lassen en montage) thermisch verzinkte structuur te herstellen en om de laagdikte/levensduur te verhogen/verlengen. Anderzijds werd Zinga omwille van esthetische redenen met een gewoon verfsysteem overschilderd. Zinga, een ééncomponent filmverzinkingssysteem, dat 96% zink in de droge laag bevat, biedt een continue, actieve kathodische bescherming en is droog in 10 minuten. Het beschermt zowel het staal als de warme galvanisatie, waardoor ze de functie van de warme galvanisatie overneemt. Zinga werd aangebracht in 2001 en is nog steeds in goede staat.
Ook de Kiosk op de Kouter in Gent werd in 1998 met Zinga behandeld en om esthetische redenen met een PU-verf als topcoat afgewerkt. De applicatie gebeurde ter plaatse met borstel & rol. Dit duplex systeem verhoogt de levensduur van de bestaande structuren en beschermt ons patrimonium op lange termijn. Ook hier is het nog steeds in perfecte staat.

ZINGA

ZINGA

ROZENSTRAAT 4
9810 EKE-NAZARETH
+3293856881
+3293855869
www.zinga.eu
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Zingametall is fabrikant van ZINGA®, een filmverzinkingsysteem dat bescherming biedt aan stalen structuren tegen het roesten van staal, HET alternatief aan warme galvanisatie.  ZINGA® wordt op staal aangebracht zoals een verf met borstel, rol of pistool maar heeft een kathodische bescherming net zoals warme galvanisatie.
ZINGA® wordt toegepast in alle industrieën zoals elektrische centrales, elektriciteitsmaatschappijen, baggerbedrijven, spoorwegen, papierfabrieken, betoncentrales, havenbedrijven, petrochemie, metaalconstructiebedrijven, scheepswerven, carrosserie, koelkamers, containers, aanhangwagens, hekken, vangrails, verlichtingsmasten, onderhoud van gebouwen, brouwerijen, mouterijen, cementfabrieken zowel voor nieuwe constructies als voor constructies op de werf.

Daarom benaderen we ook architecten en studiebureaus die ZINGA® kunnen voorschrijven in hun lastenboek en éénmaal ZINGA® voorgeschreven is, geeft het tal van voordelen aan de eindconsument die dankzij ZINGA® zijn onderhoudsbudget drastisch kan verlagen.

We hebben wereldwijd distributeurs (in meer dan 95 landen).

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten