naar top
Menu
Logo Print

Zingalu

Hoogperformante organische coating
magazine

Zingalu is een ééncomponente hoogperformante organische coating, rijk aan zink en te gebruiken als uniek systeem. Zingalu heeft 90% ultrapuur zink (ASTM D520 type III) en 4% aluminiumschilfers in de droge film, wat een langdurige kathodische bescherming aan ferro-metalen biedt. De aluminiumschilfers zorgen voor een barrièrebescherming en een glanzende eindkleur, waardoor het overeenkomt met de kleur van gegalvanizeerde oppervlakken. Dat maakt van Zingalu een ideaal product voor het herstellen en retoucheren van beschadigde of oude thermisch verzinkte, gezinganiseerde of andere verzinkte structuren.

ZINGA

ZINGA

ROZENSTRAAT 4
9810 EKE-NAZARETH
+3293856881
+3293855869
www.zinga.eu
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Zingametall is fabrikant van ZINGA®, een filmverzinkingsysteem dat bescherming biedt aan stalen structuren tegen het roesten van staal, HET alternatief aan warme galvanisatie.  ZINGA® wordt op staal aangebracht zoals een verf met borstel, rol of pistool maar heeft een kathodische bescherming net zoals warme galvanisatie.
ZINGA® wordt toegepast in alle industrieën zoals elektrische centrales, elektriciteitsmaatschappijen, baggerbedrijven, spoorwegen, papierfabrieken, betoncentrales, havenbedrijven, petrochemie, metaalconstructiebedrijven, scheepswerven, carrosserie, koelkamers, containers, aanhangwagens, hekken, vangrails, verlichtingsmasten, onderhoud van gebouwen, brouwerijen, mouterijen, cementfabrieken zowel voor nieuwe constructies als voor constructies op de werf.

Daarom benaderen we ook architecten en studiebureaus die ZINGA® kunnen voorschrijven in hun lastenboek en éénmaal ZINGA® voorgeschreven is, geeft het tal van voordelen aan de eindconsument die dankzij ZINGA® zijn onderhoudsbudget drastisch kan verlagen.

We hebben wereldwijd distributeurs (in meer dan 95 landen).

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten