naar top
Menu
Logo Print

Succesvol debuut voor Schröder Advanced Handling System

Geavanceerde volautomatische plaatbewerkingssysteem
magazine

Hans Schröder Maschinenbau en Schröder-Fasti Technologie hebben dit jaar hun uitgebreide assortiment plaatbewerkingsmachines getoond. Van scharen, buigrollen, flankmachines tot krachtige plooibanken voor de geavanceerde ambachtelijke en industriële sector. Het hoogtepunt van de beurs was het Schröder Advanced Handling System (AHS) dat voor het eerst in het openbaar wordt getoond. Die was te zien op de gemotoriseerde plooibank MAK 4 Evolution UD. Het Advanced Handling System bereikt een hoge mate van automatisering bij het plooien van plaatstaal, wat vroeger enkel mogelijk was met de extra inzet van handling-robots. Dankzij de combinatie van de Up-and-Down-plooibalk, de zuigmeter en het geavanceerde verwerkingssysteem maakt de softwarebesturing POS 3000 een volledige automatische procedure van het buigprogramma mogelijk zonder handmatige tussenkomst.
Daarnaast is de MAK 4 Evolution UD plooibank uitgerust met een volledig automatische gereedschapswisselaar. Zo kunt u een hoge automatisering, efficiëntie en herhalingsnauwkeurigheid bereiken tijdens het industrieel buigen, voor zowel grote series als enkelstukken.
Daarnaast presenteerde Schröder Group aan de bezoekers de SPB Evolution UD met gereedschapswisselaar, een PowerBend Industrial UD voor maximaal 6 mm dikke platen en op de PowerBend Professional UD die zeer populair is in grotere ambachtelijke werkplaatsen. Dankzij de optioneel verkrijgbare zuigmeter kunnen alle bochten voor één zijde van de plaat automatisch stap voor stap worden uitgevoerd na het meten van de plaat tegen de vouwbalk.

DE TOLLENAERE

DE TOLLENAERE

+3293772949
+3293780755