naar top
Menu
Logo Print

STM biedt gebruikers slimme oplossing voor digitalisering van productieprocessen

Geautomatiseerde productie voor fabrikanten met waterstraalsnijsystemen
magazine

STM vergemakkelijkt de intrede in de intelligente, volledig geautomatiseerde productie voor fabrikanten met waterstraalsnijsystemen.
De Oostenrijkse waterstraalspecialist heeft "IIoT" voor kleine en middelgrote ondernemingen gemaakt met een combinatie van machine-to-machine (M2M)-geschikte high performance systemen en compleet toepassingsadvies.
STM-systemen zijn al jaren geschikt voor M2M en maken de uitwisseling van gegevens via alle momenteel mogelijke interfaces mogelijk. Enerzijds wordt dit gewaarborgd door de SmartCut software die een complexe gegevensuitwisseling mogelijk maakt met werkvoorbereiding, CRM en procescontrolesystemen. Anderzijds kunnen de systemen gekoppeld worden aan gestandaardiseerde interfaces zoals ProfiNET, ProfiBUS, UDP-protocol of OPC-servers om ze aan te sluiten op andere snijmachines, automatische laadmachines of robots.
Met STM waterstraalsnijsystemen kunnen alle soorten materialen volledig geautomatiseerd en energiezuinig worden gesneden zonder enige conversie-inspanning - op maat of in serie.
Anders dan bij multigroepen zijn de STM-toepassingstechnici bereid om klanten "bij de hand" te nemen bij de digitalisering van de productie en om alle mogelijkheden op het gebied van gegevensuitwisseling en intelligente gegevensverwerking op een interdisciplinaire manier te onderzoeken. Hiervoor worden de cruciale parameters verzameld op basis van efficiëntiestudies, haalbaarheids- en kosten-batenanalyses, toegankelijk gemaakt voor alle betrokken afdelingen en overgedragen naar de systeemconfiguratie. Factoren zoals slijtage, energie en tijdsbesteding kunnen zo in de toekomst automatisch worden voorzien en geoptimaliseerd.

DE TOLLENAERE

DE TOLLENAERE

+3293772949
+3293780755