naar top
Menu
Logo Print

VIP Stocksale dagen bij De Tollenaere

Ervaar de nieuwste technologieën op vlak van metaalbewerking
magazine

Op vrijdag 24 november en 1 december organiseert De Tollenaere VIP Stocksale dagen in Eeklo. De machine- en gereedschapsspecialist zal er tijdens deze twee salesdagen de nieuwste technologieën op vlak van metaalbewerking demonstreren. Met vijftig jaar ervaring in de sector is het bedrijf ervan overtuigd dat het u een totaaloplossing op maat van uw productieproces kan bieden. Daarvoor staat het verkoopteam tijdens deze twee dagen voor u klaar om u te verwelkomen en te luisteren naar uw specifieke behoeften. Tijdens de VIP Stocksale dagen profiteert u van uitzonderlijke kortingen op alle stockmodellen van De Tollenaere, met een snelle levertermijn. Ook op het assortiment professionele gereedschappen en handmachines zijn kortingen van toepassing. Meer dan 60 leveranciers zullen aanwezig zijn met tal van demo’s en acties. Aansluitend kunt u vanaf 21u genieten van een afterparty, waarbij een liveband het beste van zichzelf zal geven. Voor meer info: https://indd.adobe.com/view/e6a850fa-a167-4724-b208-3a2535aeee49

DE TOLLENAERE

DE TOLLENAERE

RINGLAAN 9
9900 EEKLO
+3293772949
+3293780755
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Tollenaere uit Eeklo beschikt over een uitgebreid gamma machines voor plaatbewerking en voor constructiebedrijven. Met o.a. Meba bandzaagmachines, Peddinghaus pons-knip- machines, STM waterstraalsnijmachines, en MGM plasma brandtafels voorzien zij de Benelux van kwalitatief hoogstaande machines gecombineerd met een al even kwaliteitsvolle service.
De Tollenaere steunt op ruim 50 jaar ervaring in de machinewereld en heeft een team van uitmuntende technici die de plaatsing, ingebruikname en de nodige opleidingen verzorgen.

De Tollenaere beschikt over vestigingen in Eeklo en Utrecht en bestaat uit een team van 25 medewerkers.