naar top
Menu
Logo Print

PowerBend Industrial

magazine

De krachtige PowerBend Industrial kantbank, de nieuwste toevoeging in de PowerBend serie, is beschikbaar in twee afmetingen. De ene heeft een werklengte van 4.000 mm voor staalplaten tot 5 mm dik, de andere heeft een werklengte van 3.200 mm voor platen tot 6 mm dik. Intelligente opties maken semi-geautomatiseerde operaties mogelijk. Zo is er een Up-and-Down functie die de tussenkomst van de operator tot een minimum herleidt. De kantbank zet nieuwe standaarden op het vlak van vermogen, precisie en repeteerbaarheid. Om het werk van de operatoren ergonomisch nog comfortabeler en efficiënter te maken, kan de kantbank uitgerust worden met twee touch-panels voor bediening langs beide kanten. In de standaardversie is de machine uitgerust met de POS 2000 Professional 2D graphic control. Optioneel kan de POS 3000 3D graphic control worden toegevoegd.

DE TOLLENAERE

DE TOLLENAERE

RINGLAAN 9
9900 EEKLO
+3293772949
+3293780755
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Tollenaere uit Eeklo beschikt over een uitgebreid gamma machines voor plaatbewerking en voor constructiebedrijven. Met o.a. Meba bandzaagmachines, Peddinghaus pons-knip- machines, STM waterstraalsnijmachines, en MGM plasma brandtafels voorzien zij de Benelux van kwalitatief hoogstaande machines gecombineerd met een al even kwaliteitsvolle service.
De Tollenaere steunt op ruim 50 jaar ervaring in de machinewereld en heeft een team van uitmuntende technici die de plaatsing, ingebruikname en de nodige opleidingen verzorgen.

De Tollenaere beschikt over vestigingen in Eeklo en Utrecht en bestaat uit een team van 25 medewerkers.