naar top
Menu
Logo Print

MEBAmat 434

magazine

De MEBAmat 434 automatische bandzaag is speciaal ontwikkeld voor efficiënte massaproductie. Het zeer stijve, trillingsarme machineconcept en de geïntegreerde maatregelen voor trillingsdemping hebben een positief effect op de levensduur van zaagbladen. Zowel bij hoge als lage snijsnelheiden blijkt de frequentiegestuurde conische reductiemotor met een vermogen van 7,5 Kw een zeer efficiënte en high-torque zaagaandrijving te zijn. De MEBAmat 434 is traploos instelbaar tussen 15 en 150 m/min. Daardoor is de machine niet enkel geschikt voor het conventionele bimetaalzagen, maar ook voor het zagen met hardmetalen banden en voor het verzagen van moeilijk te verspanen materialen bij lage snijsnelheden.

DE TOLLENAERE

DE TOLLENAERE

RINGLAAN 9
9900 EEKLO
+3293772949
+3293780755
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Tollenaere uit Eeklo beschikt over een uitgebreid gamma machines voor plaatbewerking en voor constructiebedrijven. Met o.a. Meba bandzaagmachines, Peddinghaus pons-knip- machines, STM waterstraalsnijmachines, en MGM plasma brandtafels voorzien zij de Benelux van kwalitatief hoogstaande machines gecombineerd met een al even kwaliteitsvolle service.
De Tollenaere steunt op ruim 50 jaar ervaring in de machinewereld en heeft een team van uitmuntende technici die de plaatsing, ingebruikname en de nodige opleidingen verzorgen.

De Tollenaere beschikt over vestigingen in Eeklo en Utrecht en bestaat uit een team van 25 medewerkers.