naar top
Menu
Logo Print

Schröder SPB Evolution UD

magazine

Op EuroBlech stelde Schröder een nieuwe automatische gereedschapswisselaar voor, voor de zwenkbuigmachine SPB Evolution UD. Bij het zwenkbuigen wordt de plaat vastgezet op de machinetafel, waarna het kortste deel naar boven (positief) of naar beneden (negatief) kan worden gebogen. De automatische gereedschapswisselaar laat, in combinatie met de grafische besturing POS 3000, een nog verdere automatisering van het zwenkbuigproces toe. Omdat de wisselaar in een geleidingssysteem is geïntegreerd, neemt hij geen extra plaats in.

DE TOLLENAERE

DE TOLLENAERE

RINGLAAN 9
9900 EEKLO
+3293772949
+3293780755
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Tollenaere uit Eeklo beschikt over een uitgebreid gamma machines voor plaatbewerking en voor constructiebedrijven. Met o.a. Meba bandzaagmachines, Peddinghaus pons-knip- machines, STM waterstraalsnijmachines, en MGM plasma brandtafels voorzien zij de Benelux van kwalitatief hoogstaande machines gecombineerd met een al even kwaliteitsvolle service.
De Tollenaere steunt op ruim 50 jaar ervaring in de machinewereld en heeft een team van uitmuntende technici die de plaatsing, ingebruikname en de nodige opleidingen verzorgen.

De Tollenaere beschikt over vestigingen in Eeklo en Utrecht en bestaat uit een team van 25 medewerkers.