naar top
Menu
Logo Print

Gebruiksvriendelijke website

www.detollenaere.eu.
Onlangs onthulde De Tollenaere uit Eeklo haar vernieuwde website www.detollenaere.eu. Daarmee richt het bedrijf zich tot staalverwerkers, vakmensen en doe-het-zelvers. Zodra je op de homepagina van de site terechtkomt, krijg je de keuze tussen enerzijds het luik Machines en anderzijds het luik Gereedschappen. Bovenaan deze pagina is er een handig horizontaal menu met alle huidige actiefolders van de verschillende fabrikanten, met daaronder een greep uit de actuele acties en promoties. Deze informatie wordt minstens één keer per week geüpdatet. Voorts vind je op deze pagina ook telkens de laatste nieuwe producten die aan het aanbod werden toegevoegd. Dit loopt trouwens synchroon met de nieuwsbrief die het bedrijf maandelijks naar zo’n 3.000 abonnees stuurt.

DE TOLLENAERE

DE TOLLENAERE

RINGLAAN 9
9900 EEKLO
+3293772949
+3293780755
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De Tollenaere uit Eeklo beschikt over een uitgebreid gamma machines voor plaatbewerking en voor constructiebedrijven. Met o.a. Meba bandzaagmachines, Peddinghaus pons-knip- machines, STM waterstraalsnijmachines, en MGM plasma brandtafels voorzien zij de Benelux van kwalitatief hoogstaande machines gecombineerd met een al even kwaliteitsvolle service.
De Tollenaere steunt op ruim 50 jaar ervaring in de machinewereld en heeft een team van uitmuntende technici die de plaatsing, ingebruikname en de nodige opleidingen verzorgen.

De Tollenaere beschikt over vestigingen in Eeklo en Utrecht en bestaat uit een team van 25 medewerkers.