naar top
Menu
Logo Print

WELDA & WELDA MACHINERY PRESENT OP MACHINEERING

Welkom bij Welda Machinery en Welda op stand B15 tijdens de Machineering beurs van 27 tot en met 29 maart. Met een hapje en een drankje kan je onze allernieuwste collega's, machines en technologieën leren kennen. En we beloven u dat het de moeite waard is. Als u niet aanwezig kan zijn op de beurs, kom dan gerust langs in onze showroom te Gent.

ProductgammaWELDA NV is reeds 50 jaar een gespecialiseerde handelsonderneming in hoogkwalitatief lasmateriaal, machines, gereedschappen, uitrusting, bescherming en toebehoren. Onze gigantische showroom is gelegen te Gent en heeft een grote stock aan machines, lasbenodigdheden en gereedschappen.

Door continu te investeren in nieuwe technologieën en machines is WELDA MACHINERY, de specialist in metaalbewerkingsmachines, ontstaan. Door onze uitgebreide vakkennis en ervaring bieden wij geïntegreerde totaaloplossingen. Onze 30 medewerkers, waarvan 5 technisch geschoolde adviseurs en 4 techniekers, staan steeds klaar om aan uw wensen te voldoen.

WELDA ACADEMY

Collage fotoSinds 2018 bieden we klanten de mogelijkheid om werknemers op te leiden en te certificeren in ons gloednieuwe opleidingscentrum WELDA ACADEMY. Welda beantwoordt hiermee aan de prangende vraag naar meer opgeleid en gekwalificeerd personeel. Je kan Welda Academy afhuren of een opleiding volgen bij het VCL - vervolmakingscentrum voor lassers - waarmee we een unieke samenwerking hebben. Het opleidingscentrum is voorzien van de modernste lasapparatuur, lascabines, voorbereidingsruimte en een theorielokaal. Naast de opleiding met traditionele lasapparatuur is er ook de mogelijkheid om uw lassers op te leiden via Augmented Reality- trainingen (www.virtueel-lassen.be). Kom meer te weten op www.welda-academy.be en contacteer ons voor een opleiding op maat.

Kom langs op Machineering 2019 op stand B15 of maak een afspraak met één van onze technisch adviseurs via het nummer
+32 (0)9/355.74. 26.

PRODUCTGAMMA

- Fiber lasers en plasmasnijtafels
- Plooibanken en walsen
- Zaagmachines en bandzaagmachines
- Kolom- en radiaalboormachines
- Pons- en knipmachines
- Buig- en uitklinkmachines
- Lastoestellen en benodigdheden
- ALLES voor de metaalbewerkingsindustrie

WELDA

WELDA

ANTWERPSESTEENWEG 949
9041 GENT-OOSTAKKER
+3293557426
+3293559201
www.welda.be