naar top
Menu
Logo Print

NIEUWE 3D-FIBERLASER VOOR LASER WORKS

SNELLER EN EFFICIENTER

De nieuwe 3D-fiberlaser

De Laser Works-divisie van Thyssenkrupp Materials Belgium beschikt al jaren over een uitgebreid en modern machinepark. Onlangs werd daar nog een extra installatie aan toegevoegd, een gloednieuwe 3D-laser die met fibertechnologie nog sneller en efficiënter buizenprojecten kan aanleveren. Met deze investering breidt Laser Works zijn mogelijkheden en dienstverlening verder uit in zijn specialisatie: het laseren van buizen en profielen.

Nieuwe 3d-Buizenlazer

Buizenprojecten kunnen nu nog sneller en efficiënter aangeleverd worden dankzij de gloednieuwe 3D-laser met fibertechnologie. Hij is supersnel en maakt geen gebruik van het schaarse helium als lasergas. Daardoor wordt er milieuvriendelijker geproduceerd. Bovendien snijdt hij naast rvs en staal ook alu en messing.

Onlineplatform

Om klanten nog sneller te helpen, werd een webshop ontwikkeld, www.onlinelaserworks.be, waar offertes voor 2D- & 3D-lasersnijwerk aangevraagd kunnen worden. Laad je tekeningen op en krijg in amper 2 minuten een offerte. Bovendien worden er kortingen toegekend naargelang de gewenste levertermijn. Benieuwd naar de onlinetool? Vraag een login of onlinedemo aan.

ACTIVITEITEN

- Lasersnijden
- Plooien
- Soevereinen
- Tappen

PRODUCTGAMMA

- Rvs
- Non-ferro
- Staal
- Messing

THYSSENKRUPP MATERIALS BELGIUM

THYSSENKRUPP MATERIALS BELGIUM

BRANDSTRAAT 11
9160 LOKEREN
+3293493635
+3293493650