naar top
Menu
Logo Print

Vacature Bis-Technics BVBA

Technisch-commerciële verkoper gezocht

Bis-Technics BVBA is op zoek naar een bijkomende technisch-commerciële verkoper voor de regio Antwerpen / Limburg / Vlaams-Brabant . Ervaring in de metaalbewerking is een must waarbij matrijzenbouwcomponenten en/of snijgereedschappen de hoofdproducten vormen uit het gespecialiseerde gamma. Bis-Technics zoekt een teamplayer die weet van aanpakken en gedisciplineerd te werk kan gaan. U kan rekenen op toffe collega's en een aangename werksfeer. Kandidaten kunnen contact opnemen via mail: info@bistechnics.com
Adres: Zevenputtenstraat 20B-3690 Zutendaal

BIS-TECHNICS

BIS-TECHNICS

ZEVENPUTTENSTRAAT 20
3690 ZUTENDAAL
+3289518890
+3289518899
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Gestart als groothandel van industrieel gereedschap, magazijninrichtingen en machines voor metaalbewerking is BIS-Technics uitgegroeid tot een toonaangevende Limburgse onderneming in haar branche, met Europese weerklank. Vandaag heeft BIS-Technics een product- aanbod van meer dan 100.000 artikelen uit eigen voorraad.
Sinds 1977 biedt BIS-Technics de klant een uitgebalanceerd programma aan van hoogwaardige en betrouwbare producten. Competente fabrikanten helpen ons als partner hierbij, waardoor we een vaste kwaliteitsstandaard kunnen verzekeren. Onaangename verrassingen in het productieproces worden op deze manier dan ook vermeden. Onze productspecialisten staan dan ook klaar om advies te geven om de productie van klanten te optimaliseren.
De markt stelt nieuwe eisen en daar moeten wij als moderne ondernemer op inspelen.  En één van die eisen is "Commodity Management Supply"; dat is waar wij ons steeds meer op toeleggen. Kortweg betekent dit dat wij er naar streven voor onze klanten het aanspreekpunt te zijn voor alle gereedschappen. En dan heb ik het natuurlijk niet over het leveren van producten alleen, maar vooral ook over het aandragen van oplossingen voor specifieke problemen waar men in elk bedrijf waar verspaand wordt wel eens mee te maken krijgt. Een groot voordeel voor de klant is dat hij voor al zijn gereedschappen bij één leverancier onder dak zit. Een leverancier die niet alleen garant staat voor een accurate levering, maar die ook nog eens voor alle productgroepen de benodigde kennis in huis heeft.   Om die reden beschikt BIS -Technics sinds enkele jaren over een eigen modern opleidingscentrum waar wij niet alleen klanten, maar vooralook onze eigen medewerkers, de noodzakelijke opleiding en bijscholing kunnen geven.
Wij merken meer en meer dat deze werkwijze aanslaat. Zeker in de huidige moeizame marktsituatie blijkt dat onze klanten steeds meer belang hechten aan betrouwbare en professionele toeleveranciers die dergelijke meerwaarde kunnen bieden. Ze zien zo goedkoop mogelijk inkopen niet meer als het belangrijkste bij de keuze van leverancier. Dat betekent dan ook weer niet dat elke prijs betaald wordt.  De ratio kwaliteit/prijs moet uiteraard competitief blijven, daarom slaat onze werkwijze ook aan bij grote bedrijven. Wij prijzen ons dan ook gelukkig dat wij bedrijven als: Bosal, Bosch, Corus, Ford Werke, Honda, Philips, Renault France en Tenneco tot onze trouwe afnemers mogen rekenen.

Gerelateerde berichten