naar top
Menu
Logo Print

PLYMOVENT OP DE WELDING WEEK

GROTE VARIATIE AAN LASPRODUCTEN

Het Diluter-systeemPlymovent is een internationale, toonaan­gevende leverancier van producten, sys­temen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht in de metaalverwerkende industrie en levert duurzame oplossingen die las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen.

Omdat het productenprogramma van Plymovent erg uitgebreid is, wordt op de stand slechts een greep uit het assortiment gepresenteerd, zoals de FlexHood en de Diluter. De FlexHood-afzuigkap is ontwikkeld om een specifiek lasgebied te kunnen bestrijken, zoals een robotische installatie. Als bronafzuiging onmogelijk is, bijvoorbeeld vanwege het feit dat lasrobots op een railsysteem bewegen, dan zijn afzuigkappen een effectief middel om lasrook bij het feitelijke proces af te zuigen.

Wanneer de afzuigkappen en bronafzuiging geen optie zijn, bijvoorbeeld als de metaalwerkstukken te groot zijn voor de afzuigarmen of wanneer lassers voortdurend van plaats moeten wisselen, heeft Plymovent een algemeen filtratiesysteem ontwikkeld dat lasrook op grote werklocaties kan afvangen: het Diluter-systeem. De installatie van het Diluter-systeem is eenvoudig omdat er geen leidingwerk nodig is.

Tevens kunt u op een scherm foto’s en films van projecten zien waarin het gehele assortiment van Plymovent wordt weergegeven.

Bezoek Plymovent tijdens Welding Week in hal 4 op stand C260!

PRODUCTEN

– FlexHood (een afzuigkap)
– Diluter (een algemeen filtratiesysteem)
– DraftMax (werkbank met afzuiging)
– MFD (mobiele afzuigunit)

PLYMOVENT INDUSTRIAL SOLUTIONS

PLYMOVENT INDUSTRIAL SOLUTIONS

MINERVUM 7099
4817 ZK BREDA
+31727504600
\N
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Plymovent is een wereldwijde toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij bieden hoogwaardige oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Daarnaast bieden wij oplossingen waarmee uitlaatgassen uit voertuigen worden afgevangen en verwijderd. Onze producten dragen overal ter wereld in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is.